Следва

Обичта на известните: Брилянтната Ел Макферсън и Джефри Софър в Монако

Дрейк замени Риана със Серина Уилямс

Поредна доза слухове разтръбиха затова, че именно шампионката и бившия на Риана са новата звездна двойка...

People of art преди 8 години

Дрейк, роденият в Торонто рапър / певец / текстописец / продуцент / актьор, който е най-добре познат в света на спорта като човек, опитал се да влезе под максимално много завивки, беше забелязан по време на финала на Уимбълдън на All England Club, да показва подкрепата си за Серина Уилямс, един от най-брилянтните тенисисти, който светът е виждал, и това съвсем не е случайно.

Поредната доза светски слухове разтръбиха затова, че именно шампионката и бившият на Риана са новата звездна двойка, като двамата били забелязани да се целуват след победата на шампионката над Виктория Азаренка в четвъртфинала на Уимбълдън.

Източник сподели пред вестник Sun: „Публично тя казва, че са само приятели, но Дрейк подкрепяше Серина по време на турнира и когато двамата бяха далеч от хората, беше очевидно, че са заедно“.



От своя страна 28-годишният певец бе на централния корт в петък, когато Серина вдигна купата на Уимбълдън за шести път. Дрейк дори публикува снимка на половинката си в социалната мрежа, на която тя гордо вдига своя трофей.



Всъщност връзката на певеца и Серина датира още отпреди няколко години. За пръв път двамата започват да излизат през 2011 година. Тогава тенисистката признава: „Аз допускам грешки – както всяко човешко същество прави. Но последната ми раздяла разби сърцето ми“.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра