Следва

Уимбълдън: победата на Джокович и кой от известните му стиска палци от трибуните

Fashion row на Уимбълдън 2015 - Карли Клос, Криси Тейгън, Дария Жукова

Трите хубави, богати и популярни момичета - Карли Клос, Криси Тейгън и Даша Жукова, се подредиха на един от престижните редове на трибуните на вчера приключилия турнир Уимбълдън...

Други преди 8 години

Трите хубави, богати и популярни момичета - Карли Клос, Криси Тейгън и Даша Жукова, се подредиха на един от престижните редове на трибуните на вчера приключилия турнир Уимбълдън, за да подкрепят в един от мачовете любимката си Серена Уилямс.

Снимките са от "бокса" на Уилямс на мача, предшестващ финала от събота, на който американката вдигна поредна купа от турнир от Големия шлем, побеждавайки испанката Гарбине Мугуруса, и развитието на който полуфинален мач видимо облива в добро настроение и приятелско доволство рускинята и съпруга на Роман Абрамович - Даша Жукова, топмоделите Карли Клос и Криси Тейгън и Джон Леджънд.



Джон е повече от щастлив от хубавата си екзотична съпруга, а и синьото много му отива, останалото са близки отношения между красиви жени, което винаги е приятно за наблюдаване, минита върху хубави крака, за което важи същото и един чудесен стандарт, който да го споделяш, макар и само на снимка, няма насищане.

More Други