Следва

Четиво в четвъртък: Из "Куфарът на брат ми - Истории за пътя"

Обичта на известните: Брилянтната Ел Макферсън и Джефри Софър в Монако

Тя е доказателството, което светът дава на всички жени затова, че без значение възрастта можеш да бъдеш перфектен...

People of art преди 8 години

Тази жена е за пример! Тя е доказателството, което светът дава на всички жени затова, че без значение възрастта можеш да бъдеш перфектен. Буквално! Дори след младостта, дори когато си на 51 и си постигнал всичко в живота е възможно да притежаваш неустоим сексапил и да бъдеш реална конкуренция за 20-годишните, които тепърва прохождат на модния подиум, от който ти отдавна си слязла, не за друго, ами за да им дадеш шанс.





Победа над старостта и гравитацията събрана в две думи - Ел Макферсън, която за пореден път изчака да дойде лятото, за да ни изуми. "Тялото" и съпругът й Джефри Софър (45) бяха щракнати от зорки папараци, докато релаксират на луксозната яхта на милионера в Монте Карло през уикенда. По време на престоя им не само фотографите, но и мъжът й не може да откъсне поглед от чаровната Ел, която демонстрира младежки дух, облечена в жълт бански от две части.

Двамата с любимия й не се излежават мързеливо на палубата, а се гмуркат във водата, а след това снимат китното градче на брега, като през цялото време не се отделят един от друг.

















Истински отдадени на връзката си, да виждаме тази двойка винаги е удоволствие, особено когато показват любовта си, макар и пред постоянно преследващата ги тълпа папараци.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра