Следва

След Формикети още един стилист на Лейди Гага става дизайнер

Всички носят: Гладиаторски сандали

Преди точно две години написахме кратка възхвала за гладиаторските сандали. А сега отново е време да го направим...

All fashion преди 8 години

Преди точно две години написахме кратка възхвала за гладиаторските сандали. А сега отново е време да го направим, тъй като въпросният вид сандали безкомпромисно владее лятото, аутфитите и съзнанията на модните хора по всяка една точка на света. Те са толкова много и ги виждаме толкова често, че с лека ръка бихме ги зайлеймили за втръснало ни вече клише, но не можем, те са страхотни.

Благодарение на Valentino, Chloe и Rodarte обувката с множество каишки не е просто аксесоар, а ключов елемент от гардероба, ако не за дълго, то за това лято, със сигурност. Всъщност, ако трябва да сме напълно точни, първоначалната вълна на желанието към този вид обувки стартира с Valentino. В подчертано бохемската и романтична колекция за пролет-лято 2015 моделите дефилираха с гореспоменатите сандали, предимно кафяви, с много тънка, почти невидима, платформа и още по-фини каишки, стигащи точно до коляното. Ефектът на обувката бе моментален, а влиянието й е още по-силно в момента. След това всички обърнаха внимание и на по-грубоватите предложения от Chloe на средно висока платформа в две различни височини на каишките. Съответно предпоженията на тези две модни къщи са най-предпочитаните и, разбира се, най-копираните от high street брандовете.


Valentino

CHLOÉ



CHLOÉ

Друг любим модел са ниските и warrior-like сандали на Isabel Marant, които с приятната си до глезена височина не създават никакви трудности при комбинирани и може би, затова всички толкова ги обичат.


Isabel Marant

 

От новата ни любимка Кандела, през пъстрата Анна дело Русо и чак до Кейт Мос, на която всичко й отива, разглеждаме най-добрите гладиаторски визии тук.


Кандела Новембре


Анна дело Русо



Гала Гонзалез


Барбара Мартело







 




 

More All fashion