Следва

Изкуството да бъдеш верен на себе си!

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Намаления! В разгара на лятото, когато те започнат, това е свещена дума за всяка една жена, за която стилът е начин на живот...

Celebrities преди 8 години

Намаления! В разгара на лятото, когато те започнат, това е свещена дума за всяка една жена, за която стилът е начин на живот. Има нещо вълнуващо, можем да го наречем предизвикателство, което няма равно, когато знаеш, че ще се сдобиеш точно с онази рокля, и то на половин цена.

Ето защо днес се вдъхновяваме от цитати за пазаруването, намаленията и дрехите като цяло. Толкова, че сме ужасно нетърпеливи да разберем какво има по любимите магазини и най-важното на каква цена. 

Но първо, доза мъдри мисли: 

Бо Дерек*

"Който казва, че парите не могат да купят щастие, просто не знае къде да пазарува".

Рита Ръднър**

"Купуването на дрехи от разпродажба е много специално чувство. В действителност колкото по-малко плащам за нещо, толкова по-ценно е то за мен. Имам една рокля, за която съм платила толкова малко, че дори ме е страх да я нося. Мога да разлея нещо върху нея и след това как ще я подменя за тази сума пари?"

Кари от "Сексът и градът"

"Харесвам парите си точно там, където мога да ги видя - висящи в гардероба ми".

Ема Бомбек***

"Пазаруването е женска работа. Това е контактен спорт, точно като футбола. Жените се наслаждават на битката, на шумните тълпи, на опасността да бъдат стъпкани до смърт, и накрая на възторга от покупката".

 

Кристиан Диор

Суетенето в избора на обувките никога не е твърде много. Повечето жени смятат, че те не са важни, но истинското доказателство за елегантността на една жена е какво има на краката си”.

 Карл Лагерфелд

"Никога не използвайте думта евтин. Днес всеки може да изглежда шик в не толкова скъпи дрехи (богатите също си ги купуват). Сега има страхотни дрехи за всеки от нас. Можеш да изглеждаш зашеметяващо просто в дънки и тениска - от теб зависи".

Тами Фей Бакър

"Винаги съм казвала, че пазаруването излиза по-евтино от психиатъра".

 

*Бо Дерек - американска актриса и модел

**Рита Ръднър - американска актриса и писателка

***Ема Бомбек - американска хумористка

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.