Следва

Великолепни бюти акценти от couture дефилетата

Pretty in The City: Жени

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица на фокус бе Никол, а днес Pretty in The City  в София е Жени!

Жени е на 21 години, занимава се с PR и графичен дизайн. Разказва, че може с часове да стои пред компютъра и да обработвам дигитални проекти, докато не стане всичко идеално до най-малкия детайл. С други думи, перфекционист е.

В града най-много обича тайните кътчета за релакс. Споделя, че истински и харесва да се разхожда по малките улички и с удоволствие наблюдава забързаните минувачи. Често остава приятно изненадана от интересни арт магазини, бутици и галерии, които открива в София. Мечтае някой ден да е постигнала балансирано съчетание между домашен уют и много пътувания.


Радвам се... искрено на малките неща в живота. На детските усмивки, на скромните жестове доброта, на позитивна песен сутрин по радиото и на чаша кафе, поднесена от любимия човек.

Мога да се нарека... само по един начин – Жени. Това е моето име и то олицетворява двете най-значими качества за мен – женствеността и благородството.

Очите ми са... с цвят на канела и често изчезват, когато се усмихвам.

Косата ми... винаги е била мой всеотдаен съучастник в мисии за смяна на стила. Сега съм в период на дълги, свободно пуснати и не на последно място – естествен цвят коси.



Устните ми... рядко носят червило, но за това пък винаги поднасят усмивки.

Стилът за мен е... нещо, което наследих от майка ми. Той е класически, но с утвърден характер, подчертаващ собствената ми индивидуалност. Обикновено съчетавам изчистен кройки и нюанси с красиви и запомнящи се аксесоари. Чантите и обувките са най-голямата ми страст.

В модата се вдъхновявам от... Оскар де ла Рента.

Роклята... е нашето огромно, красиво и вдъхновяващо предимство пред мъжете.

Панталонът... задължително трябва да е с висока талия и да подчертава глезените ми.

Аксесоарите... трябва да са специално подбрани, в тон и никога прекалено много.



Парфюмът... е един единствен за мен- Bvlgari Omnia Amethysit и ще го обичам вечно.

Любимата дреха... е ефирна жълта рокля с панделка, която купих за специален повод.

Последното, което си купих... са чифт прекрасни обувки за лятото.

Никога не излизам без... чанта, парфюм и добро настроение.

Предпочитаното място за шопинг тук... са независими български бутици из малките улички в София, понеже напоследък не съм особено очарована от това, което се предлага в моловете.



А извън София... определено любимото ми място за пазаруване е Wrentham Village в щата Massachusetts.

Ритуалът ми за красота...
е позитивно настроение и дълъг сън.

Чувствам се pretty когато...
съм щастлива, а това най-често е в компанията на любимия човек.

Ако бях city щях да съм... New York през 60-те.

Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybelline NY, ще ви срещнем с още една градска красавица, след която ще се обърнем с удоволствие... 

More Beauty News