Следва

Френска сензация с български произход, сръбски реге звезди и чилийска изпълнителка идват на Беглика фест 2015

Ваканцията на известните - Гуинет Полтроу и Брад Фалчук почиват в Италия

Те рядко са снимани заедно откакто започват да излизат преди повече от година, но на тези снимки Гуинет Полтроу и тв сценаристът и продуцент Брад Фалчук...

People of art преди 8 години

Те рядко са снимани заедно откакто започват да излизат преди повече от година, но на тези снимки Гуинет Полтроу и тв сценаристът и продуцент Брад Фалчук изглеждат повече от влюбени и щастливи, слагайки край на скорошните спекулации, че се разделят.

Влюбената двойка е избягала на ваканция в италианския курорт Позитано и без да губи време се отдава на романтика. На 42 години и майка на две деца, Гуинет демонстрира зашеметяваща фигура в своя цветен бански на Pucci, докато се забавлява под слънцето на бреговете на Италия. В същото време, Брад приятно допълва лятното настроение с шорти в морско синьо.

За първи път слухове за връзката на Гуинет с Брад се появяват няколко седмици след като окончателната раздяла на актрисата с Крис Мартин е обявена през март 2014 година.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра