Следва

Troyan Riverside Festival

Марта Вачкова отслабва с бамбук

Марта Вачкова отслабва с бамбук 

People of art преди 8 години

Марта Вачкова не спира своята дългогодишна борба с наднорменото тегло. Актрисата полага неимоверни усилия да отслабне, но все неуспешно. Сега обаче любимата приятелка на Владо Пенев е повярвала на нов способ за сваляне на килцата, диета, която е станала хит сред холивудските знаменитости, пише "Всеки ден".

Диетата е много проста. Единственото, което правиш, е сутрин рано, преди ядене, да пиеш вода с екстракт от бамбук или бамбукова захар. Тази течност намалявала апетита и след това похапваш съвсем малко. Така се отслабвало без излишно напрежение и зор. Това най-вече се харесало на Марта, която хич не обичала да тормози тялото си с гладуване и физическо натоварване. Приятели на Вачкова издават, че водещата от БНТ освен че пиела въпросния сок от бамбук, гледала да се изхранва само със салати и крехко пилешко месо. Ядяла по 4-5 пъти на ден, но по малки количества. Така вярвала, че най-сетне ще се вкара във форма.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра