Следва

Бургас и Варна са първите градове от грандиозното турне на „Легендите“

Troyan Riverside Festival

Едно магично място сред планините на централна България посреща феновете на необикновените музикални пътешествия в обятията си, за да се роди от любовта им най-новият фестивал у нас Troyan Riverside...

Music преди 8 години

Едно магично място сред планините на централна България посреща феновете на необикновените музикални пътешествия в обятията си, за да се роди от любовта им най-новият фестивал у нас Troyan Riverside.

Невероятна природна красота, запазена наред с духа на българските традиции, и внимателно подбрана музикална програма с реверанс към любителите на електронна музика са само част от изненадите, които очакват всички, решили да прекарат 24-25-26 юни извън пределите на София. В рамките на три дни всички ще имат възможността да вземат участие в различни работилници свързани с традиционното българско майсторство, да се насладят на вкусна екологична храна от местни производители, и да поемат на едно по-различно музикално пътешествие.

Дневната програма е поверена изцяло в ръцете на Keen Acts и ще се състои от изпълнения на живо, които биха задоволили всякакви музикални желания. През нощта всички, които останат будни ще станат свидетели на уникална хаус и техно селекция, в която фигурират имена като Stefan Goldmann, за качеството на чиято музика можем да свидетелстваме, XDB, Carlos Valdes, Joris Zwetsloot, Sirius & Methodikal, Laylla Dane, Soulheads, Ramsey Hercules, Stefak и много други.

Събитието изобщо не е за изпускане, а билети за него можете да закупите ТУК. Ще се видим там!


 

More from View Sofia

More Music