Следва

Male trend - Високите кецове

Нетърпеливото очaкване - London Fashion Week 2009

Остават точно два дни до началото на London Fashion Week, на която ще бъдат представени колекциите за сезон есен...

All fashion преди 15 години

Остават точно два дни до началото на London Fashion Week, на която ще бъдат представени колекциите за сезон есен/зима 2009-10. Точно след два дни представители на едни от най-големите модни компании, купувачи, модни редактори и представители на медиите, в това число и ViewSofia ще бъдат в Лондон за сезонното представяне на новите колекции.

Модното събитие, което ще се състои от 20-ти до 25 Февруари, 2009, събира на едно място 190 дизайнера, които ще представят работата си пред широка публика. Очаква се да видим идеите на млади и талантливи хора, предложенията за аксесоари, обувки и шапки за сезон есен/зима 2009.

По време на модната седмица в Лондон над 60 дизайнера ще представят колекциите си на ревюта за следващия студен сезон.

Посетителите на модното събитие ще присъстват и на тематични партита, като най-силно очаквано е International Fashion Party, ще разгледат тематични изложби и ще присъстват на конкурси за млади модни таланти.

Като една от най-сериозната модна медия в България, ViewSofia е единствено ще предава на живо от мястото на събитието - Natural History Museum, където са разположени тентите на събитието. Освен от тентите на Natural History Museum, ViewSofia отразява всички модни дефилета, които ще се проведат в английската столица по време на събитието.

Очаквайте поредица фоторепортажи от ревютата на най-добрите британските дизайнери - от провокативната Vivianne Westwood до английската класика при Paul Smith и лускозните предложения от Julian McDonald и ALISON VAN DER LANDE.

Интересни ще бъдат и нетрадиционните идеи на House of Holland, Reem, Meadhamkirchhoff, Louise Goldin, haute couture предложенията на Craig Lawrence и Inbar Spector и др.

С нетърпение очакваме и предложенията на Peter Pilotto, Nasir Mazhar, Mark Fast, Danielle Scutt и Louise Goldin, които тази година са победители в BFC New Gen - конкурс за млади таланти, спонсорирано от Top Shop.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.