Следва

Развенчаване на митове: 9 за диетите

Кой ще ухае на убийствените аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition

Кой ще ухае на убийствените аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition...

All About Life преди 8 години

Любимият на стотици хиляди хора по света аромат CH Carolina Herrera, който се появи през 2007 година, този сезон се радва на ново превъплащение.

Отново с поглед към любимата тема - разкошните пътешествия, парфюмерите на бранда посвещават новата разновидност на Африка — на нейните извънземни пейзажи, топъл вятър, езерата на Танзания, пустините на Нигерия и безграничното небе.

И това даде повод за мечти за тези далечни и неземно красиви кътчета земя, където искаме да отидем и ние. Попитахме обаче вас, къде бихте отишли в Африка, кой е вашият маршрут за една фантастична ваканция, и обещахме по една опаковка от двата африкански аромата на Каролина Ерера - Carolina Herrera Africa Limited Edition, 100 ml еau de toilette, и Carolina Herrera Men Africa Limited Edition, 100 ml еau de toilette for men.

И без да губим повече време, обявяваме щастливката, чието име е Михаела Михайлова. Тя е споделила с нас своето желание, което гласи: 

"Много готин конкурс, много приятно условие. Замислих се, отдавна ми се ходи на този екзотичен континент, и излезе този мечтан маршрут:

Тръгвам от Мароко - Маракеш и Фес, продължавам до Йоханссбург, Кейптаун и Плетенбърг бей в Южна Африка, след това при жирафите в Укунда, Кения, и пак в Кения в Уатаму - туристическата еко-мечта. Следват задължително водопадът Виктория в Зимбабве, Найроби - Кения, пустинната местност Аруша в Танзания, Ливингстън в Замбия. Сигурно пропускам нещо, но като за начало това е моят африкански маршрут!"

Този африкански маршрут се хареса и на нас, и си признаваме, с удоволствие бихме поели по него.

Честито, Михаела! Пожелаваме ти едно прекрасно, а защо не и африканско лято.

Очакваме да се свържете с нас до 21 юли, за да уточним начина на получаване на наградата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.