Следва

Навремe

Б като Библия, Б като Блог - по следите на лятото

Нагорещените от слънцето пътища могат да ни отведат къде ли не. Днес услужливо ни водят в...

All fashion преди 8 години

Все по-често виждаме любимите си знаменитости на някои далечни или не чак толкова далечни дестинации. От техните снимки ни залива една гореща вълна и няма как да не посветим нашата, отскоро попроменена поредица "Б като Библия, Б като блог" на лятото във всичките му форми, защото носи безкрайно различни емоции на всеки. Емоционално се втурваме в разглеждане на блогове в изпълнение на мисията с кодово име “Лято”.

Тропическа рапсодия

Малко неща ни карат да се усмихваме и гъделичкат корема ни отвътре така, както пътуванията, танците и една наистина страхотна рокля. Разбира се, най-щастливите ни моменти са когато трите неща се съчетават в едно, за да останат в спомените ни като едно страхотно преживяване.

Сигурни сме, че всеки има тази специална рокля, която го кара да мечтае, подхранва душата и го кара да танцува. С тези красиви снимки отдаваме заслуженото на любимите ни красиви такива и се обличаме за приключението, което искаме да изживеем. Днес то е тропическо, изпълнено с безкрайно много цветове, ефирни материи и богати кройки.

Без много да му мислим се гмуркаме в този шеметен фонтан, утолявайки жаждата си за още спомени.

theglamourai.com

През Турция

Нагорещените от слънцето пътища могат да ни отведат къде ли не. Днес услужливо ни водят в съседна Турция за едно пътуване, изпълнено с топли цветове и много приключения. Оказва се, че там можем да намерим всичко - от безкрайни плажове, приютили се край дълбокото синьо море, до приключения с летящи балони и древни храмове. Вярваме, че ще се намери по нещо за всеки.

Понеже снимките никога не ни стигат, продължаваме да се убеждаваме в магията на Турция тук>>

Морско и диво

Освен лазурно и спокойно, морето е диво и непокорно. Харесва ни да го виждаме такова - зрелищни скали, мостове, скрити плажове, бял пясък и големи вълни. Това е мястото за по-авантюристичните от нас, които биха си опънали палатка и биха останали скрити за няколко дни на това пленително красиво място. Няма да ни трябва нищо друго освен любимите къси панталонки, бял топ, кецове и красива риза с ресни за прохладните вечери.

collagevintage.com

По следите на лятото

 

Понеже лятото е най-вече емоцията, а не конкретно мястото, се оставяме то да ни отведе където иска - на брега, високо в планината или по безлюдни пътища, водещи незнайно къде. Не се съпротивляваме, а се носим на вълните му, които намират отражение в тези меланхолично летни снимки.

thenativefox.blogspot.com

Точно три, страхотни за лятото

Градусите вървят нагоре и без значение къде се намираме си мечтаем за нещо освежаващо и екзотично, такова, че да възбуди сетивата ни. Намираме го под формата на три страхотни плодови коктейла, задължителни за това лято. 

Ягода и Роза

Ягодите са ни любими, някак са събрали лятото в аромата си, за това си правим страхотен сок от тях, който украсяваме с розови листенца.

Кокосова вода

Кокосовата вода е много популярна напоследък, но най-полезна е когато идва направо от някой кокосов орех. Не е нужно да сме на почивка на тропически остров, за да се насладим на пресен сок от кокос!

Ананас

Като оставим настрана колко са живописни, ананасите са вкусни и освежаващи. Не можем да им устоим и си приготвяме сок от тези слънчеви плодове, който сервираме със свежи парченца.

 

thechrisellefactor.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.