Следва

Новата поредица "Шифърът на злополуките" ще анализира действителни инциденти

Шиниъд О'Конър обиди публично Ким Кардашиян. Причината - корицата й за Rolling Stone

Ким Кардашиян има над 25 милиона почитатели във Facebook, но определено певицата Шиниъд О`конър не е един от тях...

People of art преди 8 години

Ким Кардашиян има над 25 милиона почитатели във Facebook, но определено певицата Шиниъд О'Конър не е сред тях.

"Какво прави тази к**ва на корицата на Rolling Stone?" Това написа О'Конър на своята страница във Facebook във вторник и съвсем не спря дотук. "Музиката официално умря. Кой можеше да предположи, че точно Rolling Stone ще я убият? Вече не можем да очакваме Саймън Кауъл и Луи Уолш да поемат цялата вина. Боб Дилън трябва да е ужасен.”

Ирландската певица, най-добре позната на феновете на Кардашиян като: “жена, която скъса снимката на папата една вечер в Saturday Night Live” завършва поста си с категоричен таг "#BoycottRollingStone."

Въпросният пост обиколи мрежата само за няколко часа след публикуването си и беше “харесан” от хиляди. Много от феновете на Шинийд са съгласни с нея и в подкрепа пишат : "Сега официално мразя Rolling Stone". Въпреки чe други са малко изненадани от избора й на език в социалните медии. Един потребител пише: "Знаете ли, Шинийд О’конър, аз ви обожавам... въпреки това, наричайки някой с думата с “К”, особено в социалните мрежи, особено предвид вашето място в света на музиката, е разочароващо.”

Пренебрегвайки очевидната връзка на Ким с едно от най-големите имена в музикалната индустрия в момента, да, говорим за Кание Уест, изказването на О'Конър за реалити звездата е доста язвително, имайки предвид, че Rolling Stone често слагат на корицата си звезди, нямащи нищо общо с музикалния бизнес - телевизионни и филмови лица, политически фигури като Барак Обама, а в едно спорно решение и бостънския бомбандировач Джохар Царнаев.

А от цялата история ние си мислим, че Ким отново ще спечели най-много. И всъщност тя прави това, което може най-добре - скандализира и кара всички да говорят за нея.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра