Men's Еxhibit: 5 модела, които ще наблюдаваме изкъсо на NYFWM

Макар и с малко по-различен график от този на европейските столици, Нюйоркската мъжка седмица на модата вече тече...

Макар и с малко по-различен график от този на европейските столици, Нюйоркската мъжка седмица на модата вече тече. Манхатън е повече от препълнен с красиви и високи момчета, но сред десетките лица има точно петима, които страшно се открояват. Дали по невъзможния брой изпълнени дефилета, или пък по трудната за забравяне визия, ето ги петте лица, които ще виждаме всеки ден по много в продължение на цяла седмица.

 Юго Виланова

Като истински френски джентълмен Юго внася непринудена елегантност и чар по котешката пътечка, дефилирайки за брандове като Kris Van Assche и Dries Van Noten. Ню Йорк му предлага шанс да запознае романтичната си визия с една изцяло нова публика, а като гледаме нещата май му се развиват по план.


Броуди Скот

Броуди е сравнително нов на модната сцена и идва от Уинипег, Канада. Вече е дефилирал за Tim Coppens, Balmain, Versace и Patrick Ervell, както и за Tom Ford по време на пролетно-лятното ревю 2016 в Лондон. Няма как да не споменем и oversize короната, която Скот разходи за дефилето на Jeremy Scott по време на Pitti Uomo.

Майкъл Локли

С изразителното си лице и голяма руса афро коса, Майкъл Локли е труден за изпускане. Още с първите си дефилета за Haider Ackermann, Tom Ford и Jil Sander, Локли става едно от най-търсените лица не само за ревюта, но и за немалко рекламни кампании.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.