Следва

Пикник в гората

Men's Еxhibit: 5 модела, които ще наблюдаваме изкъсо на NYFWM

Макар и с малко по-различен график от този на европейските столици, Нюйоркската мъжка седмица на модата вече тече...

All fashion преди 8 години

Макар и с малко по-различен график от този на европейските столици, Нюйоркската мъжка седмица на модата вече тече. Манхатън е повече от препълнен с красиви и високи момчета, но сред десетките лица има точно петима, които страшно се открояват. Дали по невъзможния брой изпълнени дефилета, или пък по трудната за забравяне визия, ето ги петте лица, които ще виждаме всеки ден по много в продължение на цяла седмица.

 Юго Виланова

Като истински френски джентълмен Юго внася непринудена елегантност и чар по котешката пътечка, дефилирайки за брандове като Kris Van Assche и Dries Van Noten. Ню Йорк му предлага шанс да запознае романтичната си визия с една изцяло нова публика, а като гледаме нещата май му се развиват по план.


Броуди Скот

Броуди е сравнително нов на модната сцена и идва от Уинипег, Канада. Вече е дефилирал за Tim Coppens, Balmain, Versace и Patrick Ervell, както и за Tom Ford по време на пролетно-лятното ревю 2016 в Лондон. Няма как да не споменем и oversize короната, която Скот разходи за дефилето на Jeremy Scott по време на Pitti Uomo.

Майкъл Локли

С изразителното си лице и голяма руса афро коса, Майкъл Локли е труден за изпускане. Още с първите си дефилета за Haider Ackermann, Tom Ford и Jil Sander, Локли става едно от най-търсените лица не само за ревюта, но и за немалко рекламни кампании.


Ко Гримър

Родом от Аризона, Гримър вече е обиколил света, благодарение на професията си, а дефилетата за едни от най-големите европейски имена в модата като Alexander McQueen, J.W. Anderson, Burberry Prorsum и Dior Homme, са вече факт.


Уанг Хао

Със своята андрогинна визия, Уанг Хао идва точно навреме, когато всички дизайнери са на вълна красиви момчета. След като вече предизвика фурор с дефилетата си за Sacai, Balmain, Valentino и Paul Smith, Хао направи дебюта си за NYFWM с Public School.

More All fashion