Следва

Братята с лъвски сърца: Иван Ласкин и Фънки директно от морето

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Понякога, колкото и да не ни се иска, идва това време в годината, когато всичко, ама всичко забавя ход и се отдава на почивки, и не, че е лошо, но кино светът също влиза в това число...

Movies & TV преди 8 години

Понякога, колкото и да не ни се иска, идва това време в годината, когато всичко, ама всичко забавя ход и се отдава на почивки, и не, че е лошо, но кино светът също влиза в това число и ето, че премиерите, които ни очакват тази седмица съвсем не са много.

Ние обаче си имаме дълг списък, с който можем да спасим някоя и друга скучна лятна вечер, в случай, че има такава, разбира се. Но за поне един хубав филм, време винаги има, а и в жегата, освен с много морска вода, можем да се разхладим и в големия салон, удобно поседнали, след дълъг ден на плажа например. 

Да не забравяме, че имаме и пътуващо лятно кино, с което можем да си обикаляме из страхотни български градове. Е, какво по-хубаво то това? Море, кино, пътуване, пак кино и пак море... И така до безкрай, или поне до септември. 

"Без/смъртен" ("Self/less")

Актьорите: Мариана Паола Висенте, Виктор Гарбър, Мелора Хардин, Натали Мартинез, Бен Кингсли, Мишел Докъри, Райън Рейнолдс, Матю Гууд, Дерек Люк, Сам Пейдж

Режисьорът: Тарсем Сингх

Сюжетът: „Само ако имах още малко време да живея живота си“. Всички го мислим и всички го чувстваме. Но какво би станало ако имаш възможност да го направиш, но на определена цена? В провокативния психологически трилър Без/смъртен, режисьорът Тарсем Сингх изследва последствията от наемането на живот в името на безсмъртието.

Милиардерът индустриалец Деймиън Хейл (Носителят на Оскар Бен Кингсли), умиращ от рак, претърпява радикална медицинска процедура, която прехвърля съзнанието му в тялото на здрав млад мъж (Райън Рейнолдс). Но не всичко е каквото изглежда, когато той започва да разкрива мистерията около произхода на тялото и организацията, която би убила, само за да защити своята кауза.

Премиерата: 17 юли (България)

 

"Испанска афера" ("Spanish Affair")

Актьорите: Карра Алехалде, Клара Лаго, Кармен Мачи, Дани Ровира, Алберто Лопез, Алфонсо Санчез, Аитор Мазо, Мириам Кабеса

Режисьорът: Емилио Мартинез-Лазаро

Сюжетът: Романтична, нежна и сладка комедия, която докосва сърцата на всички възрасти от 7 до 99 годишните. Най-касовият филм в Испанската история, направил над $80 милиона бокс-офис и изгледан от над 9,5 милиона зрители.

Съвременна приказка за младия южняк Рафа, който никога не е напускал Андалусия. Той тръгва от родния си град Севиля, на Север към страната на Баските, за да завладее сърцето на момичето, в което се е влюбил ден по-рано. Амая е по-различна от всяко друго момиче, което Рафа е срещал досега - дръзка, безцеремонна и невероятно красива.

Веднъж стигнал до Амая, Рафа ще направи всичко възможно да постигне целта си, без значение колко неразумно може да бъде. Той ще промени своя акцент и начин на обличане, а лъжите му няма да имат край. А най-голямата от тях, че той е баск, ще създаде забавни моменти, които ще ви накарат да припадате от смях!

Премиерата: 17 юли (България)

"Пиксели" ("Pixels")

Актьорите: Джейн Краковски, Брайън Кокс, Питър Динклидж, Ашли Бенсън, Кевин Джеймс, Джош Гад, Мишел Монаган, Адам Сандлър, Шон Бийн

Режисьорът: Крис Кълъмбъс

Сюжетът: В приключенската екшън комедия ПИКСЕЛИ, извънземни атакуват Земята, след като разбират погрешно мирно послание, изпратено от НАСА и съдържащо екземпляри от нашата култура, включително и класически видео игри.

Пришълците използват елементи от самите видео игри като модел за нападенията им.

Президентът Уил Купър /в ролята Кевин Джеймс/ събира спец отряд от най-добрите си приятели от детството.

Шампионът на видео игри от 80-те Сам Бренър /Адам Сандлър/ заедно с геймъри от старата школа /Питър Динклидж и Джош Гад/ сформират екип за спасение на Земята.

Към екипа се присъединява и Мишел Монаган в ролята на лейтенант Вайлет Патън!

Премиерата: 24 юли (България)

More Movies & TV