Следва

Men's exhibit: 100 години мъжка мода в 3 минути

Fashion Battle: Животоспасяващата лятна рокля

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от любимата ни ежеднвена рокля и нейните безкрайни разновидности...

Shopping преди 8 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle, първо опитоми есента, после разцъфна през пролетта, а сега продължава и през лятото с пълна сила, като поставя един срещу друг по двама от модните ни редактори, които се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от пролетно-летните предложения, съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от любимата ни ежеднвена рокля и нейните безкрайни разновидности.

И двата избора днес са от ViewSofia Shop. Вижте:

МИРЕЛА



Моята перфектна рокля за лятото е лека и небрежна, харесвам я в неутрални цветове, защото ми оставя място за експерименти с най-различни и цветни аксесоари. Новата ми любимка носи името Villa и е перфектната компания за късните и слънчевите летни следобеди край морето и за безкрайните разходки по брега. Днес я комбинирам с гладиаторски сандали, утре с огромна шапка, защото всичко й отива, а тя на мен още повече.

Оттук>>>

ГАБРИЕЛА


Ежедневната лятна рокля е животоспасяваща в безмилостно топящите ни юлски дни. Моят избор за лесно придвижване из неприятно нагорещените софийски павета е в неутрален млечен охра нюанс, който позволява всякакви безумни и забавни стилистични комбинации, благодарение на семплата си и свободна кройка. Днес я комбинирам с еспадрили тип mules и малка раничка. А и кой не би залитнал по скандинавската мода на Won Hundred?

Оттук>>>

Анкета

Коя от двете рокли заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping