Следва

Street Style вдъхновения… Quirky

Стил урок на седмицата: Фестивално лято

Фестивалното лято вече е на ход, а съвсем скоро предстои най-сериозният му представител у нас – Spirit of Bourgas...

All fashion преди 8 години

Фестивалното лято вече е на ход, а съвсем скоро предстои най-сериозният му представител у нас – Spirit of Burgas. По повода днес си говорим за готини идеи за фестивална мода. Ако следите популярни модни блогове, със сигурност сте забелязали масовите хипи визии на звездите по музикалните маратони, които посещават, начело с фестивала на фестивалите, Coachella. Ето и няколко модни идеи, които сформирахме за всички не Холивудски, а парти звезди, вдъхновени от духа на тези събития, но със старание да не приличаме изцяло на хипи клонингите от Coachella. Тоест - не говорим обезателно за ресни, флорални принтове или венчета и следваме един основен принцип: комфортът преди всичко. Защото, ако не при други обстоятелства, той е абсолютно задължителен за фестивалите, дори при най-слепите последователи на модата.

Чантата е раничка или микро



За късмет, двете най-подходящи фестивални чанти са и може би двете най-модерни през този сезон. Побират единствено най-насъщното, позволяват пълна подвижност и са супер шик! Ние сме големи фенове на вълната на раничките, но ако имате особен страх от джебчии, заложете на мини чантичката с дълга дръжка, за да не му мислите.

Бижутата са… временни татуси



Напоследък са много нашумели временните татуси, които изглеждат неочаквано добре. И са изключително подходящи за духа и обстоятелствата на фестивалите, така че действайте смело!

Панталонките са с висока талия



Защото тези панталонки са абсолютно на мода, защото правят краката по-дълги и защото са супер удобни с това, че позволяват консумация на голямо количество течности, без да си личи. А на фестивалите, знаем, такива има. Съвет: вместо на панталонки от деним, заложете на такива от лен или коприна – много по-удобни са за горещите фестивални дни.

Обувките са гладиаторски сандали



Е, добре, трудно е да избягаме от бохо вълната. Избираме гладиаторите не само, защото са може би най-актуалната обувка на сезона, но и защото връзките им, освен секси, правят тези сандали стегнати и удобни за всякакви фестивални условия – градски, морски, планински.

Останалите елементи оставяме на въображението, защото, следващият ни любим принцип в модата, след комфорта, е винаги да има елемент на уникалност и личен почерк.

More All fashion