Следва

Новата дизайн бутилка на Diet Coke е дело на Джонатън Андерсън

Street Style вдъхновения… Quirky

Тази седмица в рубриката ни за стрийт стил празнуваме доброто настроение в модата. Изглежда дизайнерите са в такова напоследък, или поне с чувство за хумор...

Street Style преди 8 години

Тази седмица в рубриката ни за стрийт стил празнуваме доброто настроение в модата. Изглежда дизайнерите са в такова напоследък, или поне с чувство за хумор, защото големите модни къщи бълват творения, които са на пръв поглед предназначени за деца. Но всъщност никак не са, а напротив - носят ги всички уважаващи себе си пораснали модни икони.

Начело са мечетата, Барбитата, McDonalds мотивите и изобщо всичко на Moschino, продължавайки с чудовищата на Fendi, до чисто новите „извънземни“ принтове на Stella McCartney.

Ако можем да поставим тази модна вълна под общ знаменател, той би бил „quirky“. Стил, който включва облекла в много и ярки цветове, всякакви чудати принтове и форми, оригинални аксесоари, които приличат на играчки. При него трудно може да се сбърка, защото цялата визия и без това изглежда като закачка, като шега.

Извън гореспоменатите популярни маркови мотиви, quirky модата може да има и всякакви други интерпретации. За да покажем нагледно, следват примери от улиците:





More Street Style