Следва

Седмица на висшата мода: Valentino Haute Couture, Есен 2015

Новата дизайн бутилка на Diet Coke е дело на Джонатън Андерсън

Джонатън Андерсън върви след Карл Лагерфелд и Жан Пол Готие, разработвайки дизайна на бутилката диетична кола в подкрепа на актуалната кампанията на Coca-Cola...

All fashion преди 8 години

Джонатън Андерсън върви след Карл Лагерфелд и Жан Пол Готие, разработвайки дизайна на бутилката диетична кола в подкрепа на актуалната кампанията на Coca-Cola. Лимитираната серия ще е част от Regret Nothing ("За нищо не съжалявай"), която призовава всеки "понякога да се поддава на импулсивни пориви" и да търси в това своето вдъхновение — естествено, след глътка от любимата Diet Coke.

За създаването на новата дизайнерска версия на бутилката на Diet Coke, Андерсън се вдъхновява от цветните шарки на трикотажните облекла от есенно-зимната колекция JW Anderson.

"Лично за мен Coca-Cola е икона на световната попкултура. Затова съм невероятно радостен, че мога да дам своята лепта в кампанията на бранда с такова жизнеутверждаващо послание. Приготвил съм ви истинска изненада", — интригуващо коментира през уикенда Джонатън Андерсън.

Това дизайн-сътрудничество на Сoca-Cola с модни къщи далеч не е първото: в определен момент за знаменитата бутилка са работили Карл Лагерфелд, Жан Пол Готие, Матю Уилямсън и Марк Джейкъбс.

В новата си премяна Diet Coke ще се появи на 17 август — в мрежата на британските магазини Harvey Nichols.

More All fashion