Следва

Май все още нямам момент, който искам да замразя... Имам прекрасни мигове в живота си и те продължават да се трупат

Rolex отбеляза 10 години в България

All white wimbledon afternoon за втора поредна година пренесе финала на Wimbledon в София и отпразнува 10-годишнината от официалното представителство на швейцарския часовникарски бранд в България...

All About Life преди 8 години

All white wimbledon afternoon за втора поредна година пренесе финала на Wimbledon в София и отпразнува 10-годишнината от официалното представителство на швейцарския часовникарски бранд в България.
Мъжкият тенис финал на Wimbledon 2015 съвпадна с 10-годишнината на присъствието на швейцарския бранд в страната, а градината на британската резиденция в София за втори път посрещна гостите на ALL WHITE WIMBLEDON AFTERNOON.

На изисканото събитие присъстваха над 120 избрани гости, които по традиция пристигнаха облечени изцяло в бяло. Сред популярните лица, почитатели на Rolex, бяха д-р Ангел Енчев и съпругата му Теди Велинова, Ивана Скендерова и Мартин Горанов, както и много представители на бизнес елита в България.



Емоционалната игра на двамата финалисти, Роджър Федерер и Новак Джокович, предавана пряко на голяма видео стена, достави истинско удоволствие на любителите на тениса, които следяха мача с интерес. Както и миналата година тръпката от мача беше подсилена от играта, в която всеки имаше възможност да даде своята прогноза за крайния резултат. Трима късметлии пък спечелиха специални подаръци, комплимент от Rolex.

Ексклузивно за гостите на ALL WHITE WIMBLEDON AFTERNOON беше представена впечатляваща колекция от нови модели Rolex, които ще бъдат в официална продажба в бутиците по света от месец септември 2015. Присъстващите имаха възможност първи да разгледат изключителните часовници отблизо, да ги пробват и да запазят избрания от тях модел, за да го получат през есента.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.