Следва

Обичта на известните: Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон влюбени на яхта в Италия

Петъчна доза секс: Най-желаният ерген на Острова, Джеймс Мидълтън!

Принцеса Шарлот беше кръстена по най-кралския възможен начин, а цялото събитие бе заснето от любимия фотограф на Vogue - Марио Тестино.

Други преди 8 години

Принцеса Шарлот беше кръстена по най-кралския възможен начин, а цялото събитие бе заснето от любимия фотограф на Vogue - Марио Тестино. И сред целия блясък на снимките нашите погледи, а оказва се и на целият свят, са приковани от сините очи и буйната брада на една загадъчна фигура. Кой е той? Джеймс Мидълтън, най-младият брат на Кейт, който някак досега ни е убягвал или пък загадъчно се е разхубавил в последно време, за да се превърне сега в най-желания ерген в кралството.

И така, пленени от него се впускаме в търсене на снимки, за доказателство, че наистина е толкова страхотен. Оказва се, че да. Откриваме го отново на първите редове на Уимбълдън в син костюм и готини очила - истински мъж на мечтите!

Само за информация Джеймс е на 28 и въпреки своите кралски роднини работи усилено в своята сладкарска фирма. Оказва се, че той е един съвременен Уили Уонка и има фирма, която произвежда сладки изкушения, може би точно за това и той е толкова сладък.

Дори обмисляме да стегнем куфарите и да поемем към Англия, а дотогава сме сигурни, че и занапред ще виждаме много от него и без да се замисляме му посвещаваме следобеда...













More Други