Следва

HEINEKEN — Legendary plan. Отворен ли си да преживееш необикновен ден в любимия си град?

Дизайн за вдъхновение: Хамам вкъщи

Цветове и богато украсени мозайки, смесени материали и декорирани повърхности. Закритите градини и хамами в Турция, Мароко и Северна Африка...

All About Life преди 8 години

Цветове и богато украсени мозайки, смесени материали и декорирани повърхности. Закритите градини и хамами в Турция, Мароко и Северна Африка изкусно сливат традиция и автентичност с лукс и разточителен разкош. Определено се влюбваме в тази естетика, която ни носи топлина и авантюристични мисли. Може би подобните на малки басейни вани и архитектурните декорации са трудни за постигане у дома, но винаги можем да възпроизведем част от магията на Близкия изток с правилната комбинация от аксесоари и декоративни елементи, които веднага внасят този характерен дух.

Превръщаме банята в новото си любимо кътче на спокойствие и аромати с нашите идеи за начало, след това всичко е оставено на въображението...

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.