Следва

Брускети с ягоди и козе сирене

Седмичен ХОРОСКОП - 20.07 – 26.07

Астрологичната картина на предстоящата седмица е много лаконична: спокойна и благоприятна за контакти в първата си половина и напълно противоположна, конфликтна - от четвъртък...

Astro преди 8 години

Астрологичната картина на предстоящата седмица е много лаконична: спокойна и благоприятна за контакти в първата си половина и напълно противоположна, конфликтна - от четвъртък.

Основният аспект през първите дни - съвпадът на Слънцето с изпреварващия го Меркурий, ще образува благоприятен аспект към Сатурн в Скорпион, който в момента символизира предпазливост, практичност и разумност в партньорските отношения.

Четвъртък ще бъде повратна точка в общото състояние на биосферата. Две планети - Слънцето и Меркурий ще преминат от знака Рак в Лъв, излизайки едновременно от конструктурния аспект със Сатурн. Това означава загуба на интерес към партньорския диалог и съсредоточаване единствено върху личните предпочитания. До края на седмицата няколко напрегнати аспекти на Луната и формиращият се неблагоприятен аспект на Марс с Уран ще затруднят всяко взаимодействие.

Пикът на напрежението ще бъде в събота, когато квадратът (90 градуса), на Марс-Уран ще достигне точната си стойност. Този аспект винаги се свързва с период на рязка, взривна конфликтност. До края на седмицата е възможно внезапно влошаване на международната обстановка, срив на важни преговори, деструктивни политически изявления и инциденти, както и мащабни аварийни ситуации в областта на комуникациите, телекомуникациите и Интернет.
На лично ниво нараства вероятността от сериозни противоречия и семейни разногласия. Не се препоръчителни, в дните от петък до неделя, дългите пътувания, екстремните спортове и забавления.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Довери се на себе си!

Не се безпокой за това, което другите мислят за теб - важното е как самият ти оценяваш своите решения и постъпки. Доверявай се на инстинкта си при решаване на семейните проблеми и се старай да съгласуваш своите решения с близките, преди да тръгнеш да ги реализираш. Използвай творчески подход към сложните ситуации и не забравяй за техниката на безопасност, особено при работа с електрически уреди.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Радост в ежедневното!

Може да те налегне скука, ако сам не се опиташ да внесеш разнообразие в ежедневието си. Заеми се с нови, интересни дела - това ще отвлече вниманието ти и ще те забавлява. Дори може да промениш нещо в областта на работата или личния си живот, тези промени ще бъдат към по-добро и ти самия ще бъдеш доволен от тях.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Избягвай риска!


Хороскопът за тази седмица препоръчва на типичните Близнаци да избягват всякакъв риск. Сега не е време да участваш в приключения, особено колективни. Освен това не е добър период за запознанства. През първата половина на седмицата се препоръчва да се заемеш с проблемите на сигурността. Сега може да установиш система за защита на къщата. В този период може да бъдат решени успешно и въпроси, свързани с наследство и придобиване на имущество. Сега са възможни и нови романтични запознанства, но те вероятно ще имат характера на обичаен флирт.

РАК 22.06 – 23.07

Имагинерен свят!


Одухотвореното състояние в началото на седмицата може да те насърчи да насочиш всичките си усилия към постигането на някаква мечта. Но мечтите и конкретните действия не са съвместими понятия. Така че през тази седмица се очаква известна откъснатост от реалния свят и обстоятелствата в твоя живот, което може да се отрази върху настоящите събития и отношения. В крайна сметка може да се очаква, че ще се затрудниш както в постигането на мечтите, така и в изпълнението на по-земните задачи.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не се набивай на очи!


Ще мислиш за всичко друго, само не и за работа, поради това твоята работоспособност може значително да намалее. По тази причина ще бъде добре, ако се стараеш да не привличаш ничие внимание и стоиш настрана от висшестоящите - това ще ти помогне да избегнеш гнева им. В любовта бъди по-инициативен, давай предложения!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Палаво настроение!


Разположението на планетите през тази седмица говори, че в теб ще се увеличи желанието за приключения, включително и с любовно-еротичен характер. Обаче, такова поведение трябва да се избягва, тъй като може да има негативни последствия за теб. Първата половина на седмицата ще бъде отличен период за творчески занимания, за разкриване на собствените способности. В личните отношения сега е нужно да добавиш романтика и да прекарваш повече време с любимия човек. Втората половина на седмицата е идеална за пасивна почивка и релаксация.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не се намесвай!

През тази седмица не е препоръчително да се намесваш в семейни спорове, ако те не те засягат пряко. Предостави възможност на хората да се разберат помежду си, особено когато става въпрос за роднини от страна на твоя съпруг или съпруга. През първата половина на тази седмица е необходимо да се опиташ да поддържаш спокойна атмосфера вкъщи, за да избегнеш възникването на конфликти. През втората половина на седмицата посвети повече време на приятелите, за да споделиш последните новини или да обсъдиш някои проблеми, появили се в личните ти взаимоотношения. Приятелският съвет сега може да ти бъде от полза.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Жизнен тласък!

Седмицата ще бъде много активна за теб. Налице е нов жизнен тласък, позволяващ да реализираш себе си, да продължиш напред с нови сили и хъс. Но си струва да си припомниш, че самият импулс не е достатъчен. Необходимо е да покажеш стабилност и до известна степен дори упорството, за да доведеш започнатото до край. Динамиката на събития скоро ще те доведе до изтощение и може да се поддадеш на изкушението да зарежеш започнатото. Пребори се с това чувство и продължавай да следваш набелязаните цели. В крайна сметка ще успееш във всичко!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сдържаност!


Събитията през тази седмица носят промяна в живота ти. Но на този етап, по-добре не предприемай никакви решения и действия, позволяващи на ситуацията да се успокои. В противен случай, опитвайки се да задържиш старото или обратното, насочвайки се към бъдещето, не разбираш много добре ситуацията, рискуваш да извършиш прибързани и неправилни действия, които в последствие няма да се отразят по най-добрия начин върху живота ти. Прояви сдържаност и предпазливост, не се поддавай на илюзиите и страховете.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Релакс!

Опитай се да се отпуснеш и да не се притесняваш за нищо, сега не е нужно да взимаш каквито и да е решения или да доказваш колко умен, силен, способен и добър си. Сега трябва да се отпуснеш и да се радваш, на това което имаш в момента. Довери се на съдбата си и не се опитвай да се противопоставяш, така всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Езикът зад зъбите!


През тази седмица, типичните Водолеи трябва да бъдат по-внимателни в отношенията си с хората. Сега не се препоръчва да споделяш своите тайни, както и да разказваш на някой за тайните на другите. Цялата тази информация може да се използва срещу теб, в най-изострена форма. В момента не трябва да се доверяваш на непознати за теб хора - има повишен риск от сблъсък с измамници. Първата половина на седмицата е подходяща за изясняване на някои заплетени ситуации в твоя живот.

РИБИ 20.02 – 20.03

Вътрешен диалог!

Късметът е на твоя страна, но в началото на седмицата може просто да не се вслушваш гласа на разума си. Очевидно е, че сега гласът на сърцето, колкото и да греши, ще ти бъде по-скъп. Но по-добре е да започнеш диалог между тях. Особено полезно ще ти бъде чувството за хумор, способно да те откъсне от дребнавото, от всекидневното, позволяващо както да се надсмееш над себе си, така и да се взреш по-дълбоко във вътрешния си свят. В почивните дни, би било добре, да си направиш разходка извън града и да подишаш свеж въздух.

More Astro