Следва

Кой как избра да се рекламира: Субективната реалност на Miu Miu

Men's Еxhibit: И мъжете понякога грешат. Доказателствата в снимки!

След като миналата седмица ви запознахме с един от най-скорошните модни гафове на Люис Хамилтън, днес правим един по-обстоен и забавен преглед на едни от най-запомнящите се модни грешки...

All fashion преди 8 години

Като по правило винаги се съсредоточаваме върху добрия стил на мъжете, но днес е вторник, запазеният ден за модни гафове. И затова, вдъхновени от най-скорошния стилистичен гаф на Люис Хамилтън, който ти показахме миналата седмица, днес правим по-обстоен и забавен преглед на едни от най-запомнящите се модни грешки през годините, направени от мъжете, разбира се.

И така, да видим..

Люис Хамилтън

Понеже той ни вдъхнови за създаването на тази класация, започваме с него. 30-годишният състезател публикува снимка в Инстаграм профила си на поканата за финала в Уимбълдън, но, за жалост, или по-скоро за смях, Хамилтън не успя да заеме мястото си в VIP зоната, заради грубо неспазване на дрес кода.

Дейвид Бекъм

Може и да е един от най-добре изглеждащите мъже, но без угризения заявяваме, че и той е стъпвал накриво по отношение на визията си. На първата снимка младото семейство Бекъм се появява с идентични кожени костюми Gucci по време на лондонското ревю на Versace през 1999, а за втората нямаме какво да кажем, снимката говори сама за себе си.

Боби Норис



Риалити звездата Боби Норис от време на време залитва от правия път на адекватното облекло, но когато падне се чува и вижда с гръм и трясък. Случаят с торбичката за мъжки принадлежности е един добър пример за това. Макар и конкретният гаф да е изисквал скромен материал, смеем да твърдим, че последствията върху съзнанията на мнозина са ужасяващо големи.

Марио Балотели

Бившият играч на Манчестър Сити Балотели очевидно си пада по пухкавите, напомнящи на пудел топли дрешки, които никак, ама никак не му стоят добре.

Джоуи Есекс

Само ако можехме да забравим това розово-черно изпълнение, бихме го направили на момента. А като се замислим, че тази риалити звезда всъщност промотира парфюм, направо тръпки ни побиват.

Саймън Кауел

54-годишният Саймън е познат на всички с успешната си кариера и любовта към високата талия и крачоли.

Отборът на Liverpool 

Връщаме се в 1996, когато на финала срещу Манчестър Юнайтед играчите на Ливърпул обличат тези ужасни костюми, пресъздаващи цветовете на отбора под формата на синя риза, бял костюм и червено-бели вратовръзки. И това, ако не е предпоставка за загуба...

Ед Ширан

Горкият Ед често се озовава в класациите за най-зле облечени, но с тези 3/4 каки панталони, цветна тениска и грозни бели чорапи, напълно си заслужава титлата.

Брад Пит

Реално погледнато през некратката си кариера Пит не се справя толкова зле на модния фронт, но изключения винаги има, като това горе. "Дядо" Пит се е намъкнал в мръсно зелен кариран блейзър, който в случай, че не е достатъчен за публиката, е подчертан още с карирана риза и раирана вратовръзка.

Шия Лебьоф

Шия май има навика да забравя прането на дрехи. На снимката горе е засечен от папараци да носи същите протрити и мръсни дънкови гащи в продължение на няколко дена след като приключи фитнес тренировките си.

More All fashion