Следва

”Big Brother” стартира през лятото

ЛюбОвТА е СТраННо неЩО

След близо 40 години заедно, Бен (Джон Литгоу) и Джордж (Алфред Молина) най-накрая се обричат във вярност на идилична сватбена церемония в долната част на Манхатън...

Movies & TV преди 8 години

След близо 40 години заедно, Бен (Джон Литгоу) и Джордж (Алфред Молина) най-накрая се обричат във вярност на идилична сватбена церемония в долната част на Манхатън. Но когато Джордж губи работата си скоро след това, двойката трябва да продаде апартамента си и да намери по-евтино жилище. Обстоятелствата налагат временно двамата да живеят разделени в домовете на техните близки. Докато се борят с болката от раздялата, Бен и Джордж трябва да се справят и с напрежението от разликата в поколенията на племенниците си, както и с динамиката и капризите на семейните отношения.

Айра Сакс и Маурицио Закараяс ни поднасят с доверие своята красива и емоционална история, разказана простичко. В нея се говори за много неща: за остаряването, за недвижимите имоти в Ню Йорк, за семейството, за работата, за приятелството, но основното около, което се върти всичко е любовта. ЛюбОвТА никак не е странна. ЛюбОвТА е, което правим, ако имаме късмет!

Трогателната драма ЛюбОвТА е СТраННо неЩО /LovE IS StrAnGe можете да гледате на 22 юли от 11.00 часа в кино G8.

More Movies & TV