Следва

Талисман

Стил урок на седмицата: 37 градуса на сянка!

Показваме един лесно постижим и елегантен до костите стил урок, който ще ви помогне да се справите безупречно с 37-градусовите жеги, където и да сте!

All fashion преди 8 години

Макар и на банският костюм да се пада най-голямата тежест относно морската визия, истината е, че, сам по себе си, той е крайно недостатъчен, особено пък, ако се стремим към нещо по-интересно. И както добре знаем - дяволът се крие в детайлите, а при плажната визия те са много.

Затова показваме един лесно постижим и елегантен до костите стил урок, който ще ви помогне да се справите безупречно с 37-градусовите жеги, където и да сте!

Започваме с роклята. Предпочитаме я като риза, от лека фина материя, много дълга и още повече ефирна.

Слънчевите очила са незаменими. В класическа форма както показваме тук, или супер oversized и различни, избираме ги в черно, за да спазим елегантната черно-бяла тоналност.

Следва шапката, при чиято периферия обаче няма ограничения, само да е сламена, а винтидж внушението е пожелателно. Бижуто е фино и едва забележимо. Коктейлните пръстени и chunky колиетата запазваме за вечерта. А нозете оставяме боси, защото кой се нуждае от обувки, когато се намира в рая?


Шапка Eugenia Kim
Очила Ray Ban
Рокля Thayer
Колие Sarah & Sebastian
Чехли Ancient Greek
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.