Следва

На въздух: Future Shorts представя програма „ЛЯТО“

Нов спортен HD канал от август

С пускането на Diema Sport 2 пакетът Diema Extra ще предложи много повече атрактивно спортно съдържание...

Events преди 8 години

Нова Броудкастинг Груп пуска нов спортен канал в HD качество като част от пакета Diema Extra. Новият канал Diema Sport 2 ще стартира на 8 август. С пускането му пакетът Diema Extra ще включва общо 3 спортни HD канала – Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sports Stars, и ще предложи на феновете най-богатото и разнообразно спортно съдържание в HD качество.

Със стартирането на Diema Sport 2 пакетът Diema Extra ще предложи още много качествен футбол, както и едни от най-вълнуващите и популярни спортни надпревари, които медията ще обяви съвсем скоро. Към най-доброто от „А” група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, Diema Extra ще добави и още качествен футбол, включително ще излъчва отново някой от следобедните мачове от английската Висша лига – в събота, пряко от 17:00 часа българско време. Преди близо 18 месеца Нова Броудкастинг Груп подкрепи борбата срещу телевизионното пиратство на футболните шампионати на европейските страни, като преустанови временно излъчването на този мач. От края на август спортно-развлекателният канал Trace Sport Stars, част от Diema Extra, ще продължи да проследява живота на спортните знаменитости и най-горещите новини, свързани с тях, вече на български език.

Цената на пакета Diema Extra, включващ Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sport Stars, остава непроменена. Той ще се предлага срещу препоръчителна месечна такса от 3,96 лв. Добрата новина за спортните фенове, които вече са абонирани за Diema Extra e, че Diema Sport 2 ще бъде прибавен директно към техния пакет, а новите абонати на Diema Extra ще получат общо 3 спортни канала в HD качество само срещу 3.96 лв. препоръчителна месечна такса.

С пускането на нов спортен канал в HD качество Нова Броудкастинг Груп обогатява значително портфолиото си от тематични канали и затвърждава позицията си на лидер в предлагането на все повече разнообразно и висококачествено съдържание на зрителите.

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.