Следва

Григор Димитров потвърди раздялата си с Мария Шарапова

Петте любими парчета на Мартен Роберто

Любимите пет парчета, вдъхновили  живота и творчеството на това любимо градско момче...

Music преди 8 години

Съвсем в началото на лятото, DJ Мартен ни представи Heartbeat, дългоочакван албум и уникална колаборация с най-актуалните артисти у нас, който не можем да спрем да слушаме откакто сме си взели.

От София до морето и обратно, това е перфектният саундрак на лятото, който оставя следи от слънце върху кожата, и е изпят така добре от Desy (Десислава Андонова - Phuture Shock, Sentimental Swingers), Белослава, Рут Колева, Любо Киров и Криста, включили се съвсем на място в този клубен ърбън проект, излязал от сърцата на двама от майсторите на бийта - Мартен Роберто и барабаниста и продуцент Николай Данев.

Дуото обединява най-добрите и адекватни съвременни вокали у нас с еуфорията от дълбок и басов фънки-хаус, а резултатът е танцова подложка за всяко по-добро парти. Препоръчваме на всички албума, на диск или винил, а дотогава - любимите пет парчета, вдъхновили  живота и творчеството на това любимо градско момче!

Да накарате диджеи да селектира пет парчета е истинска трагедия, но все пак…

Prince - Purple Rain

Pеаrl Jam - Alive

Arrested Development - Mr. Wendal

Louis Armstrong - La vie en rose

Pantera - Walk

Тъй като нямаше как да са само 5...

Alice In Chains - No Excuses

More Music

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 1 месец

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 3 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.