FASHION STARTER: Приятно лудият стил на Гуен Стефани

Певица, треньор в музикалното предаване The Voice, моден дизайнер, най-добре облечената майка на турнира по футбол...

Певица, треньор в музикалното предаване The Voice, моден дизайнер, най-добре облечената майка на турнира по футбол - Гуен Стефани e просто забележителна. И към цялото нещо се добавя фактът, не много известен на всички - за разлика от повечето звезди Гуен не се страхува да носи едни и същи дрехи повече от веднъж и наистина е усъвършенствала способността си да го прави без дори най-малко да изглежда, че се повтаря. Гуен не се вписва в образа на обикновената звезда, тя не се задоволява да носи само каквото е модерно, а нейният стил е израз на цялата й щура индивидуалност. 

Великолепната платинена блондинка е на сцената повече от две десетилетия като вокалист на No Doubt и соло артист и през целия изминат звезден път тя преминава като истинска модна икона, която перфектно балансира всичките си задължения и изглежда просто зашеметяващо.

В началото на своята кариера 45-годишната певица е известна с блестящите аксесоари по челото си и космати бански костюми, които изоставя в миналото за добро, но все пак голяма част от характерната й визия се запазва - платинено руса коса, червено червило и страхотно тяло.

Освен визията и личният й живот се запазва непроменен, което е рядкост за Холивуд, Гуен продължава да прави музика с No Doubt, макар и не толкова често, и тя и съпругът й Гавин Росдейл са все така влюбени от 1996 година насам.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.