Следва

PHONIQUE ексклузивно за ViewSofia, малко преди гига си у нас

Кейт Мос и Джейми Хинс пред развод?

На прага на развод, според приближени източници, са не други, а звездната двойка - Кейт Мос и Джейми Хинс..

People of art преди 8 години

Днешният ден май не е от най-обещаващите, въпреки че е петък и въпреки че е лято. След като тази сутрин стана ясно, че Григор Димитров и Мария Шарапова са сложили край на връзката си, а Мелани Грифит и Антонио Бандерас най-накрая са финализирали развода си, след 18 години брак, жълтите хроники бяха запълнени и с още една новина за раздяла.

На прага на развод, според приближени източници, са не други, а звездната двойка - Кейт Мос и Джейми Хинс. Женената от не толкова отдавна  - от юли 2011 - и първоначално считана за една от най-стабилни двойки, само четири години по-късно разбива на пух и прах любовните си кули.

Супермоделът и музикантът, които така и не успяха да се сдобият с общо дете, не са виждани публично заедно от 10 април и дори срещите им под един покрив са рядкост през последните месеци.

Според приятели на двойката Джейми отдавна се е уморил от купонджийския стил на живот на 41-годишната си съпруга и вече бил готов да премине към делото за развод. Източник казва: „Те не приличаха на семейна двойка. Джейми смята, че няма връщане назад към помирение.“

Запознати твърдят, че един от факторите, допринесли за проблемите в двойката е била и ревността на Кейт относно приятелствата на 46-годишния Джейми с други жени.



More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра