Следва

Плажно одеяло

Стил урок на седмицата: Шалът ни харесва така!

Шалът, коприненят, е онзи вечен аскесоар-чудо, който променя визията ни без особени усилия по всяко време на годината...

All fashion преди 8 години

Шалът, коприненят, е онзи вечен аскесоар-чудо, който променя визията ни без особени усилия по всяко време на годината. Любим е на всяка креативна модна натура, която обича да експериментира и всеки ден във вида й да има нещо, макар и малко, напълно ново и различно. Резултатът е винаги по-елегантен, по-оригинален, по-завършен аутфит.

Тук събираме няколко начина да вдъхнем живот на летните си визии. Единствените необходими елементи - лек шал и експериментаторско настроение.

1.Около китката

Увиването на малък шал около китката, точно както го прави Леандра Медин е много идеен начин да украсим пространството, обичайно предназначено за часовник и гривнички. А може и да добавим шала към тях.

 2. Около глезена

Една още по-креативна идея, която е сериозна заявка за лично отношение към модата: да увием шалче около глезена. Осъществима единствено в пролетно-летните периоди и препоръчитлена за морските ширини.






3. Около опашката

Този вариант едва ли е новост за някого, но го припомняме като много летен и много шик начин да прикрием ластика и да добавим чаровен, женствен елемент към ниската или висока опашка.

4. Като лента

Отново познат начин да носим шала: вместо лента. Звързваме го на тила и оставяме двата края да падат свободно - героинята на Блейк Лайвли в “Клюкарката” знае как. Ако шалът е по-дълъг, можем да направим едно преплитане на темето, преди да завържем отдолу.

5. Лента във втори вариант

Този начин на украсяване на косата с шал е може би най-актуалният в момента. А колкото по-ярък е шалът, толкова по-добре!

 

More All fashion