Следва

Дизайнери за следене: MINOAR

Men's Еxhibit: Ben Sheman и нагледен урок по... закопчаване

През последните години е особено актуално закопчаването на ризата съвсем догоре...

All fashion преди 8 години

През последните години е особено актуално закопчаването на ризата съвсем догоре, сякаш има вратовръзка, само че такава няма. От британският бранд Ben Sherman правят това от 60-те насам, така че, ако има марка, от която могат да се вземат „уроци по закопчаване“, това са те. Дават ни един такъв нагледно, в есенно-зимната си кампания.

Всъщност, няма какво да се учи по самото закопчаване. За радост на мъжете, то може да се случи по един единствен начин. Кадрите носят вдъхновение в друга посока: с какво може да бъде комбинирана закопчаната догоре риза. Всъщност изглежда неочаквано готино с всичко – блейзер, делово сако, палто, парка, пуловер. Ризата дори не е изчистена, напротив - много модели в колекцията са с наситен принт. Между другото, по кадрите виждаме, че същите са правилата и при закопчаната догоре блуза тип поло.

За да се поразхладим в може би най-горещата седмица на годината, доза мрачни и мъгливи английски кадри от колекцията на Ben Sherman за есен-зима 2015:







 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.