Следва

Времето в което слънцето залязваше, мама качваше мен и сестра ми в лодката и ни возеше между тръстиките

Legendary Plan Of The Day: Пламена

София през юли не е ронлива и пясъчна, но пък е гореща и пареща...

All About Life преди 8 години



София през юли не е ронлива и пясъчна, но пък е гореща и пареща. Преваляват само тишини и просто няма как да не обичам тази нейна идилична картинка.

Първо се влюбвам в сутрините и в онова грабващо-синьо небе, което шепне "лято", а след това се влюбвам и в мириса на въздуха, който вдишвам. По обед мирише на сладолед, от онзи истинския, който се разтича, докато го ядеш, плътен и кремообразен, взимам го от моето си място, което всеки път предразполага към нежност и влюбване. Следобед мирише на зелено, на свежо, предвестници на музика и филми под открито небе.

Привечер става различно, глъч, но от онзи приятният, по малките криволичещи улички, които сякаш са излезли от някой любовен роман. По които се спускам надолу, стигайки мястото с електрически градски светулки. Красота. Бягство в града. За среща с приятели. На по бира, може и две. Защото днес е ден за любов. И за птици. И за още хиляди други неща...


Gelateria Naturale, ул. „Цар Иван Шишман“ 12А


One More Кино, ъгъла на Фритьоф Нансен и Патриарх Евтимий




65 Светулки, ул. Солунска 65

Heineken ни провокира да подредим най-любимите си точки и събития от града в личен Legendary Plan. Днес за своите любими летни локации ни разказа Пламена, сподели с всички и своите планове за деня тук!

А какъв е планът ти за днес?

 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.