Следва

Pretty in the city: Вяра

Pretty in The City: Каролин

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица на фокус бе Михаела, а днес Pretty in The City  в София е Каролин!


Днешното Pretty in the City красиво създание е Каролин Гаврилова. Силно заразителна с позитивната си енергия, тя съумя да ни усмихне и очарова с нежност в няколкото минути, които й взехме.

Високо извисена над останалите, заради моделския си ръст, Каролин е забелязана от силната агенция Ivet Fashion, от която вече е част. Но въпреки огромния потенциал за кариера като модел, който има, мечтата на днешната ни героиня далеч не е това. Ето и откритите й малки тайни в блиц:

Аз съм... Каролин 

По народност съм... германка.

Имам... големи амбиции.

Когато порасна искам да стана... 
журналист или икономист.

Тоалетът ми никога не е завършен без... да си сложа часовник.

На парти никога не отивам без...  приятна компания.

Косата ми... сега е дълга. 

Очите ми... обичат много, много черен опушен грим.

Кожата ми... обожава алое вера.

Вдъхновявам се... от Vogue. 

Най-голямото ми постижение е... 10 страници в 'ЕВА'

Мечтая... за прекрасно бъдеще.



Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybelline NY, ще ви срещнем с още една градска красавица, след която ще се обърнем с удоволствие... 

More Beauty News