Следва

Kasabian искат да посрещнат изгрева в Бургас

DUBFIRE заменя Ибиса със Слънчев бряг

Аli Shirazinia пристигна една седмица по-рано в един от любимите си курорти, заедно с група приятели, които идват специално за партито му на SOLAR Summer на 31 юли...

Music преди 8 години

Един от най-интересните и многолики артисти на световната електронна сцена DUBFIRE избра родното черноморие, за да си почине преди да продължи лятното си турне. Аli Shirazinia пристигна една седмица по-рано в един от любимите си курорти, заедно с група приятели, които идват специално за партито му на SOLAR Summer на 31 юли.

Специално за DUBFIRE и компанията му от Yalta Club са резервирали голяма вила с басейн и най-добрата гледка към курорта в едно съседните вилни селища. За пълния комфорт на гостите ще се грижат двама готвачи, избирани лично от Аli, който е известен с особеното си отношение и страст към храната. В една от вечерите преди шоуто си на CACAO BEACH Dubfire организира специално суши парти, с храна сготвена лично от него. Артистът е поръчал голямо количество от любимата си напитка саке, както и най-прясната риба от местни рибари в района.

Освен гурме вечерите, артистът ще обиколи и нощните клубове в Слънчев бряг. Дневната му програма ще включва още обиколка на местните забележителности в Несебър, както и разходка с яхта до стария град в Созопол.

След почивката си в Слънчев бряг, DUBFIRE ще застане зад пулта на новия CACAO BEACH Club на 31 юли, за да открие второто парти от програмата на SOLAR SUMMER.

Билетите от 30 лв. вече са изчерпани, но в мрежата на Eventim и бензиностанции OMV, все още могат да бъдат закупени билети от 40 лв.


ПРОГРАМА:

2015/07/25 Fatboy Slim, Franky Rizardo, Stefan Popov & Runo
2015/07/31 Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny
2015/08/01 Marco Carola, Liubo Ursiny, Philip Chernikov
2015/08/07 Chris Liebing & Nicole Moudaber, Stefan Popov
2015/08/15 Fedde le Grand, Runo
2015/08/21 Hot Since 82, Philip Chernikov, Stefan Popov
2015/08/22 Victor Calderone, Liubo Ursiny

More Music