Следва

We love: Лятото на Vogue Netherlands

Men's Exhibit: Най-най-най-дългоочакваните кецове на лятото

Когато става въпрос за рядък или силно лимитиран чифт обувки, винаги искаме да сме подготвени...

All fashion преди 8 години

Когато става въпрос за рядък или силно лимитиран чифт обувки, винаги искаме да сме подготвени. Затова днес изготвяме списък с акценти при мъжките кецове, които съвсем скоро предстоят да бъдат пуснати в продажба. Отбелязваме датите в календара и чакаме, а дотогава разглеждаме най-дългоочакваните модели тук.

1. Garbstore x Reebok Insta Pump Fury Road

Garbstore продължава супер успешната си колаборация с Reebok, като този път на фокус ще са класическите Insta Pump Fury, преплитайки фини детайли с футуристичен дизайн.

В продажба от 15 август в избрани магазини.



2. Nike SB Dunk High Pro 'Clouds'

Така изглежда перфектният чифт летни кецове. За лято 2015 иконичният модел Dunk приема нов свеж облик в приятен принт на облаци. Изработени са изцяло от плат, с груба гумена платформа и ярки бели акценти. 

В продажба от август онлайн и в магазините на Nike.

3. Adidas Originals ZX Flux Techfit OG Pack

Ако сте в търсене на цветни и statement кецове, последното творение на adidas Originals е правено точно за вас. Ярките детайли отпред и отстрани допринасят за изразителния силует, а миксът от силни цветове върши останалата работа. 

По магазините от 1 август.



4. Ubiq x Asics Gel Lyte Speed 'Cool Breeze'

Вдъхновени от чистите сини тонове на лятното небе и океана, от позиционирания във Филаделфия бранд Ubiq решават да разчупят класическите Asics' Gel Lyte за топлите месеци. Подметките подхващат лятната тематика с принт на облачета, докато различните сини тонове в централната част на обувката напомнят за разбиващите се в морето вълни. 

В Hanon от 1 август.



5. Adidas Consortium Superstar 80s Primeknit

Superstar моделът някак изненадващо стана must have за сезона, задминавайки дори обожаваните от всички Stan Smith кецове. За лято 2015 иконичните обивки идват с изцяло нов и плетен облик, но, разбира се, оставайки верни на 80-тарската естетика. 

От първи август, цена от 102 паунда.




 
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.