Следва

Yves Saint Laurent се завръща към висшата мода

Кой как избра да се рекламира: Rag & Bone и смазаното Порше

Знаем, че за фанатиците на тема коли винтидж Porsche 911 значи много...

All fashion преди 8 години

Знаем, че за фанатиците на тема коли винтидж Porsche 911 значи много. Но днес няма да говорим за качествата на тази "кола мечта", а за рекламната кампания на Rag & Bone, където на фокус е гореспоменатото превозно средство.



В късометражния филм на Глен Лъчфорд черно Порше 911 SC от 1979 се разрушава напълно от падащ върху него огромен циментов къс. Драматично, може би, е слаба дума за описване на видеото, което съчетава епичност, подобна на action movie, но и чувственост и внимание към детайла, познати от творчеството на Лъчфорд. За идеята на видеото един от двамата креативни директори на бранда Маркъс Уейнрайт споделя: "За първи път снимаме цялата кампания в студио. Концепцията се върти около идеята да вкараме града в студиото, за да запечатаме част от тази интензивна енергия на Ню Йорк, където знаеш, че всичко може да се случи. "

Ролята в клипа е поверена на младата актриса Габриела Уайлд, а комплиментиращите кампанията кадри също изобразяват нюйоркския живот на улицата чрез сюреалистични сцени, отново заснети в бялото студио. И макар мнозина почитатели на спортната кола да са шокирани, ние смятаме това за отлично модно видео.

More All fashion