Следва

За моя най-голяма радост, в животa ми има много мили спомени, които искам и съм замразила завинаги в моето съзнание

Спечели два билета за концерта на Йоргос Даларас в Созопол

В разгара на лятото, 5 август, един от най-успелите и талантливи гръцки изпълнители – Йоргос Даларас, ще изнесе своя първи концерт в България...

All About Life преди 8 години

В разгара на лятото, 5 август, един от най-успелите и талантливи гръцки изпълнители – Йоргос Даларас, ще изнесе своя първи концерт в България. Музикантът идва у нас по покана на фондация „Солей”, като изявата му ще се състои изцяло с подкрепата на община Созопол на обновения стадион в морския град „Арена Созопол“. Избраното място не е случайно, именно в югоизточната част на България са едни от най-големите почитатели на изпълнителя, а и това ще е първото голямо шоу, което ще се проведе на новооткрито бижу в светло синьо, както го наричат местните.

И понеже ViewSofia се опитва да те направи съпричастен с всичко, което се случва в културния афиш в страната, няма как да пропуснем дa зарадваме някой от нашите читатели с двоен билет за тази лятна приказка.

Ела под звездите и виж звездата на гръцката музика Йоргос Даларас. Отговори вярно на въпроса: Къде ще се проведе концерта на гръцката звезда Йоргос Даларас в България на 5 август? на [email protected] и имаш шанса да спечелиш 2 билета за страхотното събитие. 

Крайният срок за участие е 31 юли, когато измежду всички отговорили вярно ще изберем един, който ще има възможността да заведе приятел на страхотното лятно събитие.

Късмет!



*Верният отговор е На обновения стадион в морския град „Арена Созопол“

Двойната покана за страхотния концерт отива при: Веселина Серафимова
Ще очакваме късметлийката в нашия офис, за да получи наградата си лично!

Честито!

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.