Следва

Обичта на известните: Леонардо Ди Каприо и Кели Рорбах, двама влюбени в Италия

Йоргос Даларас пристига в България заедно с Аспасия Стратигоу

На 5 август гръцката мегазвезда Йоргос Даларас ще зарадва българската публика с впечатляващо шоу в морския град Созопол...

Music преди 8 години

На 5 август гръцката мегазвезда Йоргос Даларас ще зарадва българската публика с впечатляващо шоу в морския град Созопол. Музикалният изпълнител идва у нас по покана на фондация „Солей“ и с пълната подкрепа на община Созопол. В България той ще пристигне заедно с друга гръцка звезда – Аспасия Стратигоу. Двамата често си партнират на сцената, на едно от последните им участия в Белград вдигат на крак хилядната публика. Какво ще предложат на почитателите си на „Арена Созопол“ ще можете да видите лично на 5 август от 20:30 часа. Билети от 50 и 60 лева все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Йоргос Даларас е роден през 1949 година, в Неа Кокина /Пирея. Първите му изпълнения са в стил лаика, ребетика и димотика. Работи с едни от най-известните личности в музикалното изкуство, между които композиторите Микис Теодоракис, Манос Хадзидакис, Калдарас, Лоизос, Маркопулос, Пану и много други. Също така записва и прави съвместни проекти с Пако де Лусия, Ал ди Меола, Ариел Рамирес, Горан Брегович, Стинг, Брус Спрингстийн, Питър Гебриел и др. С гъвкавия си глас и сценично присъствие Йоргос Даларас става много популярен в цял свят.

Даларас може да се похвали с продажби за над 15 милиона копия от албуми, стотици концерти, десетки турнета в цял свят, а сега с участие и в България. Родните му фенове ще се насладят на едни от най-големите му хитове през годините. С какво ще изненада българите ще можете да разберете лично на стадион „Арена Созопол“.

Концертът на Йоргос Даларас е на 5 август 2015 година, стадион „Арена Созопол“. Начало: 20:30 часа. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 40 до 60 лева.

Виж как можеш да спечелиш два билета за концерта тук >>>

More Music