Следва

Модерна градска читалня отвори врати в София

За моя най-голяма радост, в животa ми има много мили спомени, които искам и съм замразила завинаги в моето съзнание

My Magic Moment е рубрика, в която цяло лято ще събираме най-завладяващите и спиращи-дъха моменти на вдъхновяващи и харизматични личности...

All About Life преди 8 години

My  Moment е рубрика, в която цяло лято ще събираме най-завладяващите и спиращи-дъха моменти на вдъхновяващи и харизматични личности. Защото споделеното щастие е двойно щастие и защото написаното има свойството да достига точка на замръзване и да остава. Завинаги! Както в тяхните сърца...

Всеки има точно такъв, един единствен момент, който би искал да запази...
Кой е нейният magic moment, днес питаме Ромина
.


"За моя най-голяма радост, в животa ми има много мили спомени, които искам и съм замразила завинаги в моето съзнание. Един такъв момент, безспорно, се явява предложението за брак. Коя жена би забравила този миг на откровение, любов, признание, притеснението в очите и в действията на любимият човек. Това е от онези моменти, в които чуваш сърцето си как бие и сълзи от щастие се стичат по лицето ти, защото си искал и си си представял тази сцена толкова много пъти. Поне при мен беше така. Беше романтично, беше непринудено, беше красиво... спомен за цял живот!"

Ромина Тасевска, Мис България 2010


За да ти се случи и на теб момент, който обезателно ще поискаш да задържиш, запомниш, замразиш завинаги, иди на предизвикателството на Magic в Facebook, докажи, че си истински търсач на удоволствие и участвай за Фото Сафари за двама в Дубай - голямата награда в лятната надпревара на фирма Algida, производител на магическия Magic!
За търсачите на звездни мигове има и още награди - 200 свежи и ледени хладилни чанти, пълни с Magic догоре!


Ледено сладък успех!
 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.