Диетата на ViewSofia: Мозайка

С тази диета може да се разделиш с около пет килограма излишно тегло, само за 30 дни...

С тази диета може да се разделиш с около пет килограма излишно тегло, само за 30 дни. Ако това ти изглежда твърде малко, трябва да знаеш, че всеки килограм над тази цифра, според много от днешните диетолози, се възвръща изключително бързо. Така че по-добре да се отървем от излишните килограми, бавно, но сигурно.
Основни принципи на диетата:
●       всички продукти, съдържащи зърнени култури се употребяват само в първата половина на деня;
●       всички плодове и зеленчуци, включени в диетата трябва да се консумират само в суров вид, а соковете прясно изцедени;
●       за да се подобри метаболизма, преди сън се приема една чаша нискомаслен кефир;
●       през деня се изпива поне литър и половина течности, а солта не трябва да надвишава пет грама на ден.
 
Проблемът на почти всяка диета е дисбалансът на компонентите, необходими на организма. Белтъчини, мазнини и въглехидрати - нито един от тези компоненти, не може да бъде пренебрегнат, в противен случай един такъв дисбаланс задължително ще повлияе на здравето. В менюто, на всеки който иска да отслабне, трябва да присъстват зеленчуци, плодове, зърнени храни, месо, морски дарове.
 
Тази диета решава проблема с дисбаланса в организма на важните компоненти. През всеки ден от седмицата се консумира определен вид храна: месна, рибна, млечна, два дни вегетарианска и един ден е разтоварващ. Последователността може да се променя, предвид обстоятелствата и собствените предпочитания.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.