Следва

Legendary Plan Of The Day: Екатерина

Седмичен ХОРОСКОП - 03.08 - 09.08

Земните и водните зодиакални знаци ще бъдат подкрепени от благоприятен аспект на Марс към същия този Сатурн..

Astro преди 8 години

Основен "генератор на проблеми" ще стане квадрата (90 градуса) между Юпитер и Сатурн, за който се споменава в хороскопа от предишната седмица. На лично ниво, неговото влияние ще бъде забелязано в областта на семейните отношения, условията на труд и живот, и общото здравословно състояние. В по-общ смисъл, този аспект може да бъде съпроводен от негативни икономически събития, трудности в бизнес процесите, в които попада пазара на труда и дори скандали в големи строителни обекти и свързаните с тях производствени мощности, поради нарушения на правилата за безопасност.

В сряда, тази комбинация ще бъде подсилена от Венера, която се движи ретроградно и се връща назад към съвпад с Юпитер. В четвъртък и петък към съвпада на Юпитер и Венера ще се присъедини и Меркурий! Неговото присъствие ще добави на квадрата към Сатурн нервност обществени скандали и риск от финансови загуби.

Тези дни не са толкова лоши, разбира се. Земните и водните зодиакални знаци ще бъдат подкрепени от благоприятен аспект на Марс към същия този Сатурн. Това дава надежда за бързи и квалифицирани решения, способни да удържат в равновесие и най-сложните ситуации. Въпреки това, когато стабилизиращият ефект на този аспект отслабне, в ранните часове на събота, основната напрегната комбинация ще получи "подкрепа" от квадрата на Луната с Юпитер, Венера и Меркурий. Това ще бъде най-трудния момент от седмицата, когато вероятността от неприятни събития ще достигне своя връх.

Към края на деня в събота, струпването на планетите, постепенно ще започне да се разпръсква и състоянието на биосферата ще се подобри до неутрално. Меркурий в петък вечерта, ще премине в рационалния знак Дева, а Марс в неделя ще навлезе в по-спокойния за него знак - Лъв. Това ще ни даде възможност не само да се отпуснем, но също така и да възстановим съответния ред в делата и отношенията си.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Необходимост от алтруизъм!

Старай се да не проявяваш прекалена целеустременост. В противен случай, през този период, може да не вземеш под внимание интересите на другите хора, включително и на най-близките. Сега е много важно да избегнеш проявите на егоизъм и прекомерна настойчивост, тъй като това ще има обратен резултат за теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Замърсяване на информацията!

Възможно е сега да се натъкваш на невярна информация. Хороскопът препоръчва, през този период, да избягваш общуването с психолози, хипнотизатори, врачки и баячки. Това е неподходящ период и за комуникация с религиозни фанатици, постарай се да стоиш настрана от такива хора и техните организации (секти). През втората половина на седмицата е най-добре да се заемеш със здравето си. Сега ще бъдат по-ефективни традиционните методи на лечение.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Повишено внимание!

Тази седмица може да се окаже стресираща и напрегната. Не е изключена вероятността от инциденти, наранявания, така че трябва да бъдеш изключително внимателен при почти всички дела. Това не е най-доброто време и за започване на любовни отношения, еротични приключения и случайни връзки, защото тези начинания, сега може да имат негативни последици за теб. Избягвай възникването на рискови ситуации, особено ако ти предложат да участваш в тях твои приятели и единомишленици.

РАК 22.06 – 23.07

Неотстъпчивост!

Сега собствените ти цели може да възпрепятстват развитието на отношенията или да влизат в противоречие с тях. Възможно е да станеш безкомпромисен и поради това по-малко склонен на всякакви отстъпки и сътрудничество. През този период се старай да съхраниш важните за теб връзки, а започването на нови отношения не е препоръчително. През втората половина на седмицата, по-голямо внимание трябва да се обърне на семейството.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Всичко е тук и сега!


Склонен си да се разсейваш или караш с колеги. Понякога може да не разполагаш с достатъчно познания или опит за извършване на някои дела. Необходимо е да бъдеш по-сериозен в работата си с други хора, особено през втората половина на тази седмица. Опитвай се да решаваш веднага настоящите ситуации и проблеми, сега да гледаш твърде далеч напред е недалновидно.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Творческа криза!


Тази седмица може да очакваш творческа криза. Нейна основна причина може да е не толкова липсата на идеи, колкото недоволството от материалната отплата за твоята дейност. Ситуацията може да се задълбочи ако имаш неуредени дългове или заеми. Но всяка криза носи положителни промени в живота. Ако нещо не ти допада, опитай се да потърсиш нови решения. Само бъди готов за това, че сега трябва да преодоляваш много препятствия.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Повече компромиси!


Седмицата може да донесе трудности в семейните отношения. Конфликтите могат да бъдат свързани с твоята активна жизнена позиция и желание да се пребориш със семейните традиции. Във всяка ситуация се старай да търсиш компромиси и да избягваш сблъсъците, защото те могат да прераснат в сериозна конфронтация, поради общото напрежение на биосферата през този период.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Спазвай правилата!


Сега е важно да спазваш правилата за движение и да бъдеш особено внимателен при управлението на собствения си автомобил или всеки друг вид превозно средство. В общуването има опасност от конфликти. През този период не се доверявай на непроверена информация и слухове.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Златната среда!


Тази седмица се опитай да укрепиш отношенията си с приятелите. Възможно е, това да не се отрази много добре на личните ти взаимоотношения, така че се опитай да намериш златната среда. Например, отдели време само за тези приятели, с които общуваш от дълго време и които сега можеш да запознаеш с втората си половинка.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Силна воля!


Тази седмица може да станеш по-енергичен, ще ти се иска да преодоляваш много обстоятелства, традиции, да се бориш с влиятелни хора. Следва да се отбележи, че ще разполагаш с достатъчно сили и енергия, но резултатът може да се окаже много разочароващ. Следователно, използвай волята си, така че твоите методи за постигане на желаното да не бъдат толкова опустошителни.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Заплетени ситуации!


През тази седмица може да възникнат много сложни ситуации, които трудно ще разбереш. Момента не е подходящ да се доверяваш на непроверена информация, особено, получена от хора, които не познаваш добре. Твоите тайни врагове може да се активират. В този период се старай да не даваш никакви поводи за клюки, пази личния си живот в тайна.

РИБИ 20.02 – 20.03

Финансови рискове!


Тази седмица съдържа доста сериозни финансови рискове. Сега не е необходимо да се държиш разточително, да даваш пари назаем или да взимаш заем, особено от приятели. Това е лош момент за участие в колективни проекти и колективни инвестиционни фондове. Правейки покупки, разчитай само на собствените си средства, потребителският кредит през този период не е препоръчителен. Разрешаването на проблеми, свързани с данъци, издръжка на дете или наследяване, по-добре да се отложи.

More Astro