Следва

Сочен сладкиш с кайсии

Месечен ХОРОСКОП - Август 2015

Август обещава да бъде пълен с интересни събития. Значително влияние през този месец ще има уникалната комбинация от три планети - Юпитер, Венера, Меркурий...

Astro преди 8 години

По-голямата част от август ще премине под знака на царствения Лъв и само последните дни ще попаднат под влиянието на пунктуалната Дева. Август обещава да бъде пълен с интересни събития. Значително влияние през този месец ще има уникалната комбинация от три планети - Юпитер, Венера, Меркурий и разбира се, ретроградността на Венера, която ще продължи през целия месец. Това събитие ще бъде краткотрайно, ще настъпи на 6-ти август, но ще предизвика доста силен прилив на енергия, буквално неудържима творческа енергия в по-голямата част от зодиакалните знаци.

Август няма да бъде най-благоприятния период за изкачване нагоре по професионалната стълбица. В този момент ако просто не се получи да постигнем желания успех, може доста да се разочароваме и в бъдеще вече да нямаме желание отново да доказваме себе си в професионалната сфера.

Хороскопът съвета през този месец да обърнем повече внимание на различни битови въпроси - например, моментът е идеален за ремонт, за който отдавна мечтаем, но все не ни е достигало време, средства, смелост и кураж. Също така е необходимо да сложим в ред и всички текущи дела.

Август ще бъде труден период за романтичните отношения. Можем да кажем, че този месец ще бъде време за сериозни изпитания на верността, любовта и благоприличието. Не всички ще успеят да преминат успешно проверката на Съдбата и много двойки просто ще се разделят.

В резултат на ретроградността на редица планети, които образуват аспекти със Слънцето, ще се създадат идеални условия за проява на всички негативни качества в хората, именно това ще влияе върху отношенията, дори и на тези, които досега са изглеждали много здрави и надеждни.

14 август - новолуние
29 август - пълнолуние
На 23 август Слънцето преминава в знака Дева

ОВЕН 21.03 – 20.04

Овните през август ще бъдат креативни. Ще можеш да завършиш тези дела, които си планирал от по-рано. Хороскопът препоръчва да не разчиташ на подкрепа отвън и да вършиш работата си самостоятелно. Рисковите начинания през този месец трябва да бъдат изключени. А за да не развалиш отношенията си с любимия човек, трябва по-малко да командваш. Препоръчително е да се вслушваш в желанията на своята половинка. Тогава ще има мир и хармония в отношенията.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще имаш възможност да постигнеш добри професионални резултати, но само ако се откажеш от навика да действаш праволинейно: август е период, изискващ съобразителност, хитрост и дори коварство. Необходимо е да бъдеш изключително предпазлив с властимащите и да внимаваш репутацията ти да остане неопетнена.
Не приемай сериозно обещанията, които ще звучат в началото на месеца. Този период е свързан с напразни надежди, които щедро раздават доброжелателните, но не много отговорни хора. Не се захващай с принципно нови дела, избирай проекти, в работата над които може да използваш своите знания и опит.
В личната сфера през август не се очакват кардинални промени, няма да има сериозни сътресения и изпитания. Ще трябва малко да промениш поведението си, за да доставиш удоволствие на любимия човек. Няма да съжаляваш за направеното - наградата за дребните самоограничения ще бъде щедра.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През август Близнаците ще трябва да укротят своята неспокойна двойствена природа. В началото на месец, изпълнението на плановете, които си градил с любов, може да бъде отложено. И най-важното - не слушай своя тревожен вътрешен глас, който ще заговори: да върви всичко по дяволите!
Редувай забавното със сериозност, скромност и щедрост. Мнозина ще имат възможност да разширят своя социален кръг. Вероятно сред новите познати ще се окажат хора с високо положение в обществото. Ако ти се предлага помощ, не отказвай от скромност. В бъдеще ще ти се отдаде възможност да се отблагодариш.

РАК 22.06 – 23.07

През август Раците не трябва да се товарят с много отговорности. Най-добре е да живееш спокойно и да се потопиш в ежедневните си дейности. В противен случай трудно ще се справиш с всички проблеми. В резултат на това може да подведеш не само себе си, но и колеги и близки приятели.
Хороскопът за август не препоръчва да правиш грандиозни планове и да променяш рязко позициите си. През август Раците трябва да се заемат с тези проблеми, които отдавна чакат решение. Например, можеш да се заемеш с преустройство на дома или ремонтни дейности. За да не се окаже всичко това изненада за близките, най-добре е да обсъдиш плановете си с тях. Раците, които се канят да пътуват, трябва внимателно да обмислят маршрута за почивката си. През август трябва да бъдат изключително внимателни, къпейки се в открити водоеми.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Разнообразие от ярки събития и промени ще съпътстват Лъвовете през август. Ако си се потрудил добре, в този период те очакват почести и награди. Някои ситуации може коренно да променят живота ти, въпреки че неприятности и проблеми също няма да липсват. Но не е необходимо да им придаваш голямо значение, тъй като те скоро ще бъдат разрешени. Дори да не си планирал отпуска през август, интересни срещи и запознанства ще има задължително. Ще бъдеш заобиколен от приятели, добра компания и забавления. Сериозните дела решавай, след рождения си ден. Като цяло те очаква много положителен летен период. Любовните отношения през август ще бъдат изпълнени с романтика и вдъхновение. Тези чувства с удоволствие ще споделяш със своята втора половинка.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През август Девите трябва да отделят време не само за себе си, но и за любимите си хора. Понякога може да се появи апатия към всичко, което те заобикаля, в резултат на намалена енергия и психическа сила. За да се заредиш с оптимизъм, хороскопът за август съветва да обръщаш повече внимание на хубавите неща в живота, които Съдбата ти поднася. За да повдигнеш настроението си, е необходимо да отделяш повече време за любимите си дела, хобита и развлечения.
През август Девите ще си припомнят своите детски увлечения, които сега може да им донесат много радост и вдъхновение. Тези прекрасни спомени ще бъдат за теб, като полет до този удивителен свят на фантазии и искрени чувства. Август е време за разнообразие, когато от безгрижие лесно ще преминаваш към срочни дела и домакински задължения.
За да не развалиш любовните си взаимоотношения, през август трябва да държиш своите емоции под контрол. Не е необходимо да изливаш пред любимия си човек целия негативизъм, който се е натрупал в душата ти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


За Везните август обещава да бъде продуктивен и ведър в много отношения. Сега ще можеш да участваш в интересни проекти и да смениш своя имидж. Ще имаш много възможности да се покажеш като активна и оригинална личност. Хороскопът за август съветва да не премълчаваш, а ясно да изразяваш своето мнение. Това се отнася за работа, личен живот и дори правни въпроси. За да постигнеш успех в много области, трябва да бъдеш тактичен и уверен в собствените си сили.
В личния живот се очаква хармония и положителни емоции. Тази чувственост, която ще преобладава в сърцето ти, автоматично ще се прехвърли на любимия човек. Той ще бъде изпълнен с духовни сили за нови открития в любовта. Хороскопът за август съветва да прекарваш повече време насаме с любимия човек и съвместно да посещавате развлекателни мероприятия.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Имай предвид, че истински свободен е този, който знае как да се владее.
През месец август ще можеш да разчиташ на подкрепа от приятели, съмишленици и хора от висшето общество. С тяхна помощ ще бъдеш в състояние да реализираш много идеи. Така че избери си достойна цел и я следвай неотклонно - пред теб се отваря море от възможности! Най-успешна в това отношение ще бъде първата половина на месеца, до 17 август.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През август трябва да действаш като стратег. Плодовете на труда си ще береш по-късно, така че не ги очаквай през този месец. Хороскопът за август съветва да се потрудиш качествено днес, за да се радваш на положителни резултати утре. Това се отнася не само за финансите, но и за духовното ти развитие. Необходимо е да общуваш повече с хора и да черпиш ценна информация. А през август няма да си лишен от срещи с нови хора, интересни събития и изненади. Едва ли ще седиш без работа, камо ли да скучаеш сам.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Много Козирози ще се почувстват уморени от масовите мероприятия, затова през август с удоволствие ще се усамотят. Някои ще заменят седенето пред телевизора с друго приятно занимание - интересна книга или разходки в любимия парк. Хороскопът за август съветва да заминеш на почивка, за да се отпуснеш психически и да набереш физически сили. Препоръчително е да избереш през този месец познавателно пътуване, свързано с опознаване на нови местности и забележителности.
Личният живот през август ще се окаже труден период. Ако отношенията са се изчерпили, е възможна раздяла. Както прогнозира хороскопът, всичко ще зависи от самия теб. Ако успееш да намериш общи занимания с любимия човек, това може да укрепи любовта и да доведе до хармония. Любовната връзка ще продължи, а конфликтите ще намалеят значително.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

Ако в деловата сфера срещнеш пречки, не се обезсърчавай. С течение на времето, всичко ще се реши, а обемът на работа, която ще се появи през този месец ще бъдеш в състояние да изпълниш с енергия и страст.
В личния живот на Водолеите през август ще присъства всичко - и радост и тъга. За да запазиш любовта, ще трябва често да правиш компромиси и да не обръщаш внимание на дреболиите, които развалят хармоничните отношения. Хороскопът за август съветва повече да изненадваш и приятно да шокираш любимия човек. Така отношенията ще се възродят и ще станат по-страстни.

РИБИ 20.02 – 20.03

През август Рибите ще могат ползотворно и успешно да работят в спокойна атмосфера. Важното е да не се поддаваш на мързел и несериозно отношение, за да постигнеш просперитет в кариерата си и финансовата сфера. Много Риби ще работят за сметка на своите колеги, които сега са на почивка.
Ако в любовните отношения често правиш компромис, то личният ти живот през август само ще те радва. Любовният хороскоп за август прогнозира, че в отношенията с любимия може да изплуват отдавнашни обиди и позабравени претенции. Старай се да не се връщаш в миналото, за да не се стига до конфликти.

More Astro