Следва

Pretty in the city: Руми

Pretty in the City: Избери момичето на месеца на L'Oréal и ViewSofia!

Коя е фаворитката на изминалите 4 седмици...

Beauty News преди 8 години

Pretty in The City е рубриката ни, в която вече трети месец те срещаме с красивите лица на София. Това е инициатива на ViewSofia и L'Oreal Paris, която започна и ще продължи с пълната увереност, че градът ни е пълен с нежни, хубави, харизматични и стилни момичета и жени, на които ни остава да се радваме, а и избирайки си по една любимка на месеца да спечелим разкошни награди.

Предният месец за момиче на месеца вие избрахте изкусителната Мина, а този при нас гостуваха сладката Никол, очарователната Жени, красивата Михаела и бунтарката Каролин.  

Техните имена са поставени като възможности в нашата анкета, а чрез гласуване в нея именно вие ще определите коя е фаворитката на изминалите 4 седмици. Разбира се, всичко това в замяна на страхотни награди, любезно предоставени от Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris.

Наградите за този месец можете да видите най-отдолу, а преди тях се насладете още веднъж на тези красиви софийски момичета. После отворете сърцата си за красотата и напишете в коментарната форма вашите имена наред с това на вашето Pretty in the City момиче на месеца.

В четвъртък, 6 август, теглим печелившите. Късмет!

НИКОЛ



ЖЕНИ



МИХАЕЛА



КАРОЛИН



Гласувай в анкетата за нашето Pretty in the City момиче на месеца и спечели страхотни награди от Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! Ето ги и тях:


Спирала L'Oréal Paris Mega Volume Miss Manga, Балсам за устни Baby Lips


Dream Fresh BB Cream - Maybelline, Балсам за устни Baby Lips


Червило L'Oreal Color Riche rouge 136 Flamingo Elegance, лак за нокти Essie

 

Анкета

Кое е любимото ти Pretty in the City момиче на месеца?

More Beauty News