Следва

Men's Exhibit: Пълно ръководство на мъжката брада

Pretty in the city: Руми

Градът е голям и красота извира отвсякъде....

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица на фокус бе Каролин, а днес Pretty in The City  в София е Руми!

Руми е студентка по право в Софийски университет "Св.Климент Охридски". Вече завършила семестриално, в очакване на държавните изпити, използва всеки свободен момент да се любува на лятото и възможностите, които то предлага. В града се радва да открива нови оригинални и носещи своя дух места, но най-много от всичко обича да се разхожда вечер из центъра, когато градът е утихнал и спокоен, а тя може да му се наслади и да размишлявa.

Радвам се… постоянно и денонощно. Жизнерадостна съм, доставя ми удоволствие да се радвам, ценя малките и истински неща.

Мога да се нарека… мечтателка, пораснало дето в тяло на млада дама. Не обичам да ме наричат жена или госпожа.

Очите ми… са топли и дълбоки. Издават как съм и какво мисля, "моите кафеви очи"...

Косата ми… е не много претенциозна. Лесна за оформяне и поддръжка, права, средна на дължина.

Устните ми... се уморяват от многото говор.

Стилът за мен е… част от човека, всеки го има, дори ужасната безвкусица за мен е нечий стил. Добре е, че не може да се купи с пари. Това доказва, че не парите и материалното имат значение, а индивидуалността.

В модата се вдъхновявам от… красотата в различните й проявления, може да е природа, изкуство, култура, нов тренд.

Роклята е… тайното оръжие, което трябва да се използва внимателно. Нанася тежки поражения, ако е подбрана правилно за повода, силно и точно в целта. Ако не е обаче, може да те превърне в камикадзе.

Панталонът е… секси, когато е правилно избран. Труден за намиране.

Аксесоарът е/аксесоарите са… като магия, могат да променят всяка дреха неограничен брой пъти.

Парфюмът е… следата оставаща в съзнанието на другите за теб, спира времето. Той е и "кутия за спомени" - миризмата му ми напомня за любим човек, момент или място. Затова ги сменям, когато свърши един сменям с коренно различен. Сега по изключение съм с два - Dior (“Miss Dior”) и Chanel ("Coco Noir").

Любимата дреха… е всяка, която изразява настроението ми в момента.

Последното, което си купих... Спирала Lancome dolly lashes, make up remover L'Oreal.

Никога не излизам без… телефон, пари, ключ и усмивка.

Предпочитаното място за шопинг тук... Не е едно, обичам да пазарувам навсякъде из центъра, има толкова много скрити магазинчета и дълбоко пазени съкровища.

А извън София... В чужбина винаги си взимам дреха или аксесоар от мястото, където съм и така запазвам частица от духа на града със себе си.

Пазаруването онлайн- за или против… Абсолютно ЗА! За съжаление, все още съм леко старомодна и предпочитам да го видя, докосна и пробвам на живо, затова рядко пазарувам онлайн. Иначе, когато съм го правила съм била напълно доволна, колко лесно, приятно и безпроблемно е.

Ритуалът ми за красота... Добре почистена кожа, хидратация и качествена храна. Обожавам козметиката за тяло и винаги когато си нанасям олио за тяло, различни лосиони, етерични масла се чувствам страхотно

Чувствам се pretty... когато съм щастлива. Банална съм, но Одри Хепбърн е един от моите кумири и споделям много от нейните виждания за живота. Определено се чувствам най-красива, когато съм в хармония, спокойна и истински щастлива.

Ако бях city щях да съм... Барселона. Денонощно пълен с живот град, побиращ всички тоналности от стилове, класи и възрасти. Гостоприемен за всички и винаги различен.

More Beauty News