Следва

Добре е да се пробва: Rеsistance Therapiste, разбира се, от Kerastase

Men's Exhibit: Пълно ръководство на мъжката брада

Добре, вече определено сме забелязали, че модата на добре окосмените лица набира все по-голяма популярност...

Hair преди 8 години

Добре, вече определено сме забелязали, че модата на добре окосмените лица набира все по-голяма популярност и дори и да сме си мислели, че ще бъде само краткотрайно явление, по всичко личи, че на мъжете така им харесва и ще има още дълго време да гледаме бради по много и в най-различни форми.

Точно заради това, тук ние събираме различни стилове, вдъхновени от специфичната форма на лицето, за да бъде брадата възможно най-приветлива.

Квадратно лице

Ако имате квадратна форма на лицето, трябва да се концентрирате и да акцентирате на определени области, които ще създадат по-структуриран вид, като например челюстта и скулите. За целта може да си отгледате цяла брада, но е важно да запазвате дължината къса.

Правоъгълно лице

Тази формата на лицето е подобна на квадратната с разликата, че тук лицето може да бъде много по-продълговато. За разлика от чисто избръснатите страни, окосмяването създава приятна илюзия за обем. Отгледайте си хубава гъста брада, която ще придаде по-заоблен вид на лицето. Тази визия не е трудна за поддръжка, просто я подстригвайте на всеки няколко дни с ножицата.

Кръгло лице

Илюзията, която искате да създадете тук, е лице, което е по-мъжествено и структурирано. Следователно е добре да избягвате цялостна брада или никаква такава. Придържайте се към къса в зоната на брадичка и мустаци. Дръжте врата и челюстта си чисто избръснати и инвестирайте в добър бръснач.

Триъгълно лице

Мъже, които имат остра брадичка могат да я прикрият с малко окосмяване по лицето. Плътната брада ще даде по-мъжествен вид и ще добави обем към долната част на лицето. Това е прост и лесен за поддръжка трик, само не забравяйте да бръснене районите около врата за по-професионален вид.

Овално лице

Смята се, че това е най-добрата форма на лицето за един мъж, така че сте големи късметлии, ако попадате в тази категория. Тук имате голяма свобода и можете да изберете почти всеки стил от гореизброените. Дали ще заложите на по-чиста визия или буйна гъста брада, всичко зависи от вас.

More Hair