Следва

Дневно меню за кожа, коса и нокти

Добре е да се пробва: Rеsistance Therapiste, разбира се, от Kerastase

Косата е другото име на женственността...

Beauty News преди 8 години

Косата е другото име на женственността... Само че, от любов към точно това ни внушение, често я омаскаряваме далеч повече, отколкото сме искали, допускали или предполагали и о, ужас, горката ни коса е всичко друго, но не и нежно съблазнителна по женски.

В борбата за преодоляване на тези ежедневно причинявани ни сами на себе си неприятности, френският топ-помощник на полето на грижата за коса, Kerastase, стъпвайки на добре овладяната наука за съживяване на много изтощена и увредена коса, чрез изключителното откритие КАР - микропротеини, свързани с кератина и съставляващи около 50% от косъма /когато косата е увредена, КАР значително намалява и структурата на косата се нарушава, вследствие на което буквално изглежда мъртва/, създаде Rеsistance Therapiste.

Серията Терапист е базирана на иновативно откритие от Керастаз за естествено възстановяване чрез науката. Иновативеният комплекс Pro-KAP добавя аминокислелини, които са съствни части на косъма. За да дадем на косата си втори живот, ценният екстракт от Миротамнус, познат и като „Възкръсващото растение“ е комбиниран с технологията Pro-KAP. Това растение е изключително рядко и има уникалната способност да оцелява при почти пълна дехидратация. Може да се се върне към живот дори след като 10 години е било полумъртво.

Therapiste е цялостна програма за грижа за много изтощена и увредена коса. Тя съществува във варианти за фина и за плътна коса.

Грижа Терапист за фина коса
Възстановяваща грижа за фина коса, която е с обратна последователност на нанасяне. За да се запази лекотата на фината коса, тази грижа се нанся преди вана Терапист, като обгръща косъма във фина мрежа с меката си и гладка текстура.

Вана Терапист
Вана-грижа, която е с различна опаковка, специално разработена за плътната и кремообразна консистенция. Богата пяна, обгръща косъма в плътна текстура по време на измиване, за да предпази косата от накъсвания.


Маска Терапист за плътна коса

Богата маска, която обгръща с грижа увредената коса. С интензивно възстановяващо действие, тя дава на плътната коса чувство за текстура и комфорт.

Серум Терапист
Двойно възстановяваща грижа, подходяща както за фина, така и за плътна коса. Комбинирана текстура от олио и крем, видимо намалява цъфтящите краища. Също така предпазва от топлина до 230 градуса.



Горещо препоръчваме и откриваме в добрите салони!

More Beauty News