Следва

Мигът, който промени живота ми, беше този, в който видях очите на сина си за първи път. Той беше най...

Горещи предложения за банята от Roca

Водещата компания за дизайн и производство на продукти за баня Roca отново предлага неустоими пакетни оферти...

All About Life преди 8 години

Водещата компания за дизайн и производство на продукти за баня Roca отново предлага неустоими пакетни оферти. Промоционалният период започна още на 15 юли и ще приключи на 15 август. Така че, за онези от вас, които все още не са разбрали, ние напомняме 10 дни преди неговия край - възползвайте се!

Летните изгодни предложения включват нови продукти на компанията и дават възможност за пълно обзавеждане на банята с икономичен бюджет и, разбира се, с гарантирано качество според световните стандарти.

Приятна изненада е специалната лятна оферта 3 в 1 на новата серия смесители Coral на Roca. Комплектът включва:
- смесител за умивалник
- смесител за вана/душ
- душ комплект с тръбно окачване

 

В крак със съвременните тенденции за изчистен минималистичен дизайн е промоцията Victoria и Rainsense комплект с вграден смесител. Пакетното предложение ви спестява 265,87 лв.

Промоция моноблок Nexo спестява 67,52 лв. от редовната цена
Проектираната от известния италиански дизайнер Антонио Було колекция Nexo на Roca е една от най-предпочитаните от българските потребители заради съчетанието на дизайн и максимално оползотворяване на пространството, качество и цена.

Другите специални предложения за обзавеждане на баня от Roca включват Комплект окачена тоалетна Tipo, Monodin смесители 3 в 1, Victoria комплекти термостатични смесители, Victoria мебел с умивалник в два варианта.

Информацията за всички актуални предложения на Roca можете да намерите на сайта на Roca на адрес www.bg.roca.com.

More All About Life