Следва

Какво да четем: Бестселърите на книжния пазар у нас през Юли

Горещи разводи - този август и Холи Бери реши да каже Край!

Водопад от звездни раздели, за които сякаш намесените двойки са се наговорили. Иначе защо ща научаваме едновременно за разделите на...

People of art преди 8 години

Водопад от звездни раздели, за които сякаш намесените двойки са се наговорили. Иначе защо ща научаваме едновременно за разделите на Джулия Робъртс и съпруг, на Гуен Стефани и съпруг, а сега и на Холи Бери и съпруг.
Едва отпразнували втората годишнина от сватбата си, Холи Бери и Оливие Мартинес обявиха, че се разделят.

По думите на запознати, основен проблем в отношенията им се е оказал взривният характер на съпруга: Изглежда, че Холи и Оливие най-накрая стигнаха до извода, че между тях всичко е свършено. В двойката ими имаше много възходи и спадове, но сега настъпи краят.

Припомняме, че през януари тази година Холи заплаши с развод, ако съпругът й не се обърне за помощ към специалисти. Да постави подобен ултиматум на Мартинес актрисата реши след инцидента, който се случи миналата Коледа, когато експанзивният Оливие се сби на летището в Лос Анджелис.

През 2012 година Мартинес нападна и екс-гаджето на Бери - Габриел Обри, който е баща на дъщерята на актрисата.

Освен това, актьорът постоянно е в конфликт с папараците: заради техните попълзновения двойката дори се готвеше да се премести във Франция, където законите за защита на личната неприкосновеност, вкл. от пресата, са далеч по-строги. Двойката е силен застъпник и на движението за забрана да се фотографират децата на известните.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра